謝............

作者: 伯爺婆 發表于 2008-1-11 06:06:59
1772 7
今日走入嚟逛吓得知自己居然得到2007年最隹農夫及最辛勤農夫冠軍,伯爺婆當之有愧吖!在此伯爺婆謝過農業植物版版友的錯愛,多謝各位欣賞我的農作物及多謝版主賞以的威望及獎賞。
小餘 發表於 2008-1-11 21:47:22 |顯示全部樓層
原帖由 伯爺婆 於 2008-1-11 06:06 發表
今日走入嚟逛吓得知自己居然得到2007年最隹農夫及最辛勤農夫冠軍,伯爺婆當之有愧吖!在此伯爺婆謝過農業植物版版友的錯愛,多謝各位欣賞我的農作物及多謝版主賞以的威望及獎賞。 ...

恭喜 伯爺婆你實至名歸架
相反我就...... 真係要多謝投小餘票嘅花友嘅錯愛喇
辛苦晒版主考緊試都仲用咁多時間喺度舉辦活動
回復

chuping 發表於 2008-1-11 23:00:34 |顯示全部樓層
努力耕耘又熱心分享的最具感染力, 謝謝你們的分享, 謝謝版主費時的集合精華, 令這裡生色不小呀!
回復

PACO 發表於 2008-1-12 08:32:48 |顯示全部樓層
原帖由 伯爺婆 於 2008-1-11 06:06 發表
今日走入嚟逛吓得知自己居然得到2007年最隹農夫及最辛勤農夫冠軍,伯爺婆當之有愧吖!在此伯爺婆謝過農業植物版版友的錯愛,多謝各位欣賞我的農作物及多謝版主賞以的威望及獎賞。 ...

哎呀我'輸'咗個成個馬頭位比你添 !恭喜哂伯爺婆 !!我都係投你票架 !2008年我都會繼續努力,種多d靚野出黎比大家睇睇,你都要架 !!!
在此,我都要多謝所有投過我票嘅人,得到你地嘅支持同鼓勵,我會繼續努力,種多d作物比大家睇!
(特別要鳴謝所有曾經分享過種子給我及給予保貴見議嘅網友,多謝你地呀!!!你知到嗎!你們是最好的!真的!! ) ****好似頒獎禮咁
回復

伯爺婆 發表於 2008-1-12 10:12:25 |顯示全部樓層
原帖由 小餘 於 2008-1-11 21:47 發表

恭喜 伯爺婆你實至名歸架
相反我就...... 真係要多謝投小餘票嘅花友嘅錯愛喇
辛苦晒版主考緊試都仲用咁多時間喺度舉辦活動 ...

小餘你其實都係一個好勤力嘅農夫嚟架,妳種嘅種類繁多,而你嘅收成品都係上上之作吖。
回復

伯爺婆 發表於 2008-1-12 10:14:14 |顯示全部樓層
原帖由 chuping 於 2008-1-11 23:00 發表
努力耕耘又熱心分享的最具感染力, 謝謝你們的分享, 謝謝版主費時的集合精華, 令這裡生色不小呀!

大家繼續努力吖!
回復

伯爺婆 發表於 2008-1-12 10:22:25 |顯示全部樓層
原帖由 PACO 於 2008-1-12 08:32 發表

哎呀我'輸'咗個成個馬頭位比你添 !恭喜哂伯爺婆 !!我都係投你票架 !2008年我都會繼續努力,種多d靚野出黎比大家睇睇,你都要架 !!!
在此,我都要多謝所有投過我票嘅人,得到你地嘅支持同鼓勵 ...

多謝你喎PACO........我見你近來post啲農作物嘅水準好高吖,繼續努力,2008年嘅冠軍非你莫屬,伯爺婆再等三個多月就可以開始在室內播種啦。
回復

supermama 發表於 2008-1-12 11:41:26 |顯示全部樓層
恭喜哂伯爺婆 !!我都係投你票架 睇完你d節瓜,搞到我即刻想種tim。

在此,我都要多謝所有投過我票嘅人
回復