mk金魚街有賣龜黑店!!

作者: siu茹 發表于 2010-6-20 18:03:15
16368 26
話說我上星期六6月13號去mk金魚街買左隻龜bb番黎!!我簡龜果陣我明明話要爬緊果隻個女職員捉左隻旭都吾旭既比我!!咁佢都捉比我我就費是話吾係呢隻一陣比佢話我搗亂!!服務態度又差!!我叫佢做d野都好似好吾鋸咁!!一星期後(今日)龜仙人云遊太虛了!!我琴日再去間店望一望d龜全部都係牛牛豆豆吾旭!我吾記得間鋪叫咩名!!但我記得d職員全部都係著住深藍色制服制服上有白色英文字!!有望下次大家去金魚街買龜時小心d!!我覺得正係得豆腐花檔過2間有個阿禪果擋先信得過!!我琴日買左2隻新龜都好生猛!!又鐘意周圍爬!!應該都信得過!!個boss仲同我講話我比果間店呃左買左隻病龜番黎!!個boss捉佢果陣旭都吾旭!!但個boss d龜大部份都係生猛!!捉佢果陣會係咁掙扎!!仲叫我放生佢!!個殼仲軟琳琳!好似我買番黎果陣已經有軟殼病!!我買果陣吾知!!買番黎上網搜集完d資料果陣先知!!

評分

查看全部評分

比得大帝 發表於 2010-6-20 18:09:42 |顯示全部樓層
多謝挻身指證點店
回復

wendy_choy_hk 發表於 2010-6-20 18:15:01 |顯示全部樓層
我琴日都在豆腐花檔過2間有個阿禪果擋那了一隻龜仔,真係幾生猛
回復

siu茹 發表於 2010-6-20 18:16:53 |顯示全部樓層
係呢!到依家佢地仲好活躍!!我買果日個boss仲教我點養龜仔!!直得信賴!!
回復

milan080320 發表於 2010-6-21 00:47:41 |顯示全部樓層
回復 1# siu茹
藍衫果幾間服務態度一向都好差
選病龜給你事小
佢地同人裝滴流缸吾幫人裝個水制=_=
回復

corina 發表於 2010-6-21 09:59:35 |顯示全部樓層
深藍色制服制服嗰間喺金魚街係出名既黑店,我行過都唔會入~
回復

elsa 發表於 2010-6-21 10:59:14 |顯示全部樓層
我同事試過係mk花園街買左隻烏龜仔,買時3個同事都幫眼睇過下隻烏龜仔,明明是完整無缺生生猛猛的,但返到公司才發覺隻烏龜仔原來是單眼架,我地覺得他是入去店舖話放落袋時已經換了另一隻比我地,最終隻烏龜仔幾日就離開了!!只係買幾蚊隻嘅烏龜仔都咁唔老實,何況其他..!
回復

wendy_choy_hk 發表於 2010-6-21 11:10:47 |顯示全部樓層
我同事試過係mk花園街買左隻烏龜仔,買時3個同事都幫眼睇過下隻烏龜仔,明明是完整無缺生生猛猛的,但返到公司 ...
elsa 發表於 2010-6-21 10:59

單眼可能係發炎,好多龜龜都會嫁.我有一隻買時已經發炎,只要幫佢滴眼藥水便會好返
回復

KUNO 發表於 2010-6-21 11:12:16 |顯示全部樓層
黑店就一定要幫佢大力宣傳一下,一於大大隻字咁放佢個店名出嚟!
回復

八王爺 發表於 2010-6-21 11:22:47 |顯示全部樓層
十幾蚊都呃 真係好賤格。
要大力打壓,可唔可以下次叫佢開單,然後去消委會告佢?
回復

elsa 發表於 2010-6-22 14:29:24 |顯示全部樓層
單眼可能係發炎,好多龜龜都會嫁.我有一隻買時已經發炎,只要幫佢滴眼藥水便會好返 ...
wendy_choy_hk 發表於 2010-6-21 11:10

問題係我買時,明明係身無所缺,無病架嘛!!佢隻眼單眼到眼珠都無左喎,我估佢已經病了一段時間的!!
回復

corina 發表於 2010-6-22 14:51:20 |顯示全部樓層
問題係我買時,明明係身無所缺,無病架嘛!!佢隻眼單眼到眼珠都無左喎,我估佢已經病了一段時間的!! ...
elsa 發表於 2010-6-22 14:29

真係無良商人~
你隻龜b點呀,無咗隻眼都有機會養得大架,不過如果有病,就唔容易咯~
回復

比得大帝 發表於 2010-6-22 14:55:51 |顯示全部樓層
話說我上星期六6月13號去mk金魚街買左隻龜bb番黎!!我簡龜果陣我明明話要爬緊果隻個女職員捉左隻旭都吾旭既 ...
siu茹 發表於 2010-6-20 18:03

6月13日係星期日,  嘻add12icon
回復

kerorozIL 發表於 2010-6-22 15:22:22 |顯示全部樓層
今次交左學費,下次唔好去啦
通菜街係有好多黑店
回復

siu茹 發表於 2010-6-23 13:15:42 |顯示全部樓層
今次交左學費,下次唔好去啦
通菜街係有好多黑店
kerorozIL 發表於 2010-6-22 15:22

雖然我遇上黑店但係我下次買新龜去左間好既店~~豆腐花檔過2檔賣龜個阿禪好好你簡左2隻最生猛既比我仲教我點樣龜龜~~
回復

比得大帝 發表於 2010-6-23 16:07:30 |顯示全部樓層
我星期一晚去睇過你講果間嘢

其實佢地都係打工啫, 駛唔駛出賣良心呀?
回復

milan080320 發表於 2010-6-23 19:05:17 |顯示全部樓層
我星期一晚去睇過你講果間嘢

其實佢地都係打工啫, 駛唔駛出賣良心呀?
比得大帝 發表於 2010-6-23 16:07

一種米養百種人嘛~~
回復

chiman 發表於 2010-6-24 08:34:29 |顯示全部樓層
魚街藍制服果幾間係集團式黎,好多野都比其他舖貴.
態度,知識麻麻.
回復

siu茹 發表於 2010-6-24 15:35:41 |顯示全部樓層
d野賣得貴~態度又差~仲賣病龜天~真係無陰公~~
回復

cklife 發表於 2010-7-2 19:07:32 |顯示全部樓層
下次去要留意下囉....好彩我買果兩隻無乜事姐....
回復

12下一頁