Kings Ransom 修葉 3份 (完結)

作者: maggielawkm 發表于 2010-4-29 22:38:49
4737 77

分享物品名稱 : KINGS RANSOM STANDARD AV葉片
份數 : 3 份

交收方法 : 郵寄,分享花友需自備已貼上 $1.4 郵票的回郵信封及硬盒仔。

注意事項 :
1. 接受分享者請即時pm我取地址,信封面請註明申請物品名稱及網名。
2. 花友如未能於登記後一星期內寄出回郵,即當自動棄權。
3. 收到葉片後,接受分享者請務必在帖中回覆確認。
4. 曾送過葉/花比我既人優先~送出與否,本人有最後之決定權。
5. 如因郵寄有誤做成任何損失本人恕不負責。

葉子大片~~ 請注意盒的SIZE~~ 如放唔入的話會因應盒的尺寸修剪~

在此登記 (唔係先到先得, 曾送過葉/花比我既人優先)
1 sukyee0227
2 Childplay
3 charles604498  -面交
4 Workingbee - 寄出
sukyee0227 發表於 2010-4-29 22:44:11 |顯示全部樓層
1 sukyee0227 - 希望有機會
回復

Tony 發表於 2010-4-29 22:48:10 |顯示全部樓層
唔係先到先得<---我鐘意呢個方式~
回復

maggielawkm 發表於 2010-4-29 22:54:45 |顯示全部樓層
唔係先到先得
Tony 發表於 29-4-2010 22:48

咁可以'報恩' 之外~ 仲可以比D 出過POST/ 有心機種 既人嘛~~ 要SCREEN 下~~ 因為我自己都好鐘意哩隻花``
回復

childplay 發表於 2010-4-29 22:59:02 |顯示全部樓層
2 Childplay - 心情緊張
回復

charles604498 發表於 2010-4-29 23:00:55 |顯示全部樓層
2 charles604498  我好有心機種 架希望有機會
回復

Tony 發表於 2010-4-29 23:03:26 |顯示全部樓層
咁可以'報恩' 之外~ 仲可以比D 出過POST/ 有心機種 既人嘛~~ 要SCREEN 下~~ 因為我自己都好鐘意哩隻花`` ...
maggielawkm 發表於 2010-4-29 22:54

係呀~所以我上次都係咁~一來好似你咁講,可以比D有心機種ge花友,二來可以隔咗D經常接受分享但又極少出post ge花友~
回復

maggielawkm 發表於 2010-4-29 23:06:29 |顯示全部樓層
係呀~所以我上次都係咁~一來好似你咁講,可以比D有心機種ge花友,二來可以隔咗D經常接受分享但又極少出post  ...
Tony 發表於 29-4-2010 23:03

其實有D 修葉我都掉左佢~ 但哩隻唔捨得~
回復

Tony 發表於 2010-4-29 23:08:14 |顯示全部樓層
maggielawkm 發表於 2010-4-29 23:06

我隻隻修葉都係掉~
回復

孖吉 發表於 2010-4-29 23:12:03 |顯示全部樓層
嘩~ 好大塊葉~ add14icon
回復

maggielawkm 發表於 2010-4-29 23:17:13 |顯示全部樓層
嘩~ 好大塊葉~
marcuslee 發表於 29-4-2010 23:12

係呀~ 所以盒細的話就剪到4方型咁~~~ 唔知大葉係咪出葉出得慢D 架哩~
回復

candyafr 發表於 2010-4-29 23:18:36 |顯示全部樓層
maggielawkm 發表於 2010-4-29 23:06

呢隻我死咗啦...............
回復

maggielawkm 發表於 2010-4-29 23:20:26 |顯示全部樓層
呢隻我死咗啦...............
candyafr 發表於 29-4-2010 23:18

你要唔要塊葉玩下丫?
回復

孖吉 發表於 2010-4-29 23:20:35 |顯示全部樓層
係呀~ 所以盒細的話就剪到4方型咁~~~ 唔知大葉係咪出葉出得慢D 架哩~
maggielawkm 發表於 2010-4-29 23:17

我淨係知道 白脈葉 出葉出得快 d
回復

Workingbee 發表於 2010-4-29 23:22:17 |顯示全部樓層
3 charles604498  我好有心機種 架希望有機會
4 Workingbee - 我有夠大既盒
回復

candyafr 發表於 2010-4-29 23:26:45 |顯示全部樓層
你要唔要塊葉玩下丫?
maggielawkm 發表於 2010-4-29 23:20

哈哈,無位啦..................加上去旅行,好怕會令塊葉死,浪費咗
回復

maggielawkm 發表於 2010-4-29 23:30:40 |顯示全部樓層
哈哈,無位啦..................加上去旅行,好怕會令塊葉死,浪費咗
candyafr 發表於 29-4-2010 23:26

玩得開心D ~~買多D 野返黎~ 
回復

candyafr 發表於 2010-4-29 23:39:41 |顯示全部樓層
玩得開心D ~~買多D 野返黎~ 
maggielawkm 發表於 2010-4-29 23:30

好啊, thanks
回復

KOOKOO 發表於 2010-4-29 23:52:18 |顯示全部樓層
3 charles604498  我好有心機種 架希望有機會
4 Workingbee - 我有夠大既盒
5 kookoo  (thanks)
回復

Tony 發表於 2010-4-30 00:11:30 |顯示全部樓層
好啊, thanks
candyafr 發表於 2010-4-29 23:39

今次去邊呀?add14icon
回復

1234下一頁