返回列表 發新帖

分享3set 苗同修葉----完

作者: hkclive 發表于 2019-5-21 18:41:50
2533 28
chuyat10 發表於 2019-5-22 21:26:55 來自手機 |顯示全部樓層
啱啱忙完,真係年紀大,腰酸背痛,多謝hkclive師兄。連埋師姐插葉比賽用左四個盆,數一數自己加埋花友加埋比賽用左18小盆苗苗,唔可以再加啦,要戒花,又驚好似戒煙咁難。
回復

hkclive 發表於 2019-5-22 22:17:14 來自手機 |顯示全部樓層
chuyat10 發表於 2019-5-22 21:26
啱啱忙完,真係年紀大,腰酸背痛,多謝hkclive師兄。連埋師姐插葉比賽用左四個盆,數一數自己加埋花友加埋 ...

我地只會提供美沙銅比人止下毒,好似b大,雷大,chestnut007 成日提供高純度落毒比人,搞到成日要搵佢地止下隱
回復

hkclive 發表於 2019-5-22 22:29:14 來自手機 |顯示全部樓層
chuyat10 發表於 2019-5-22 21:26
啱啱忙完,真係年紀大,腰酸背痛,多謝hkclive師兄。連埋師姐插葉比賽用左四個盆,數一數自己加埋花友加埋 ...

到時搞分享出去,傳承分享精神

一定一定。  發表於 2019-5-22 23:18
回復

小雷子 發表於 2019-5-22 22:36:10 來自手機 |顯示全部樓層
hkclive 發表於 2019-5-22 22:17
我地只會提供美沙銅比人止下毒,好似b大,雷大,chestnut007 成日提供高純度落毒比人,搞到成日要搵佢地 ...

小雷子都係受害者,冇辦法啦!以毒攻毒,就可以解毒!
回復

hkclive 發表於 2019-5-22 23:36:42 來自手機 |顯示全部樓層
Chuyat10同你講下笑咋,分享係靠隨心啦,其實你越來越種越多就會自自然咁散毒比人,就算一片葉都唔捨得掉,因為花左唔少心機,轉比人就自己可以有位種新野,呢個係本能
回復

hkclive 發表於 2019-5-22 23:38:40 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2019-5-22 22:36
小雷子都係受害者,冇辦法啦!以毒攻毒,就可以解毒!<span class="emoji emoji1f609"></span>

小雷子 妳係被告扮原告,我係比妳由多肉扯左去苦坑,妳唔記得左了
回復

小雷子 發表於 2019-5-22 23:43:19 來自手機 |顯示全部樓層
hkclive 發表於 2019-5-22 23:38
小雷子 妳係被告扮原告,我係比妳由多肉扯左去苦坑,妳唔記得左了 ...

你依架又去落毒比其他人,係咪身心都舒暢晒!
我記得架,係咪覺得呢個世界有啲咁怪嘅人?
回復

hkclive 發表於 2019-5-22 23:51:29 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2019-5-22 23:43
你依架又去落毒比其他人,係咪身心都舒暢晒!<span class="emoji emoji1f609"></span>
我記得架,係咪覺得呢個世界有啲咁怪 ...

而家散左毒比人簡直爽呀,心諗重有多左個人中,有人陪幾好呀

係囉個次妳免運費寄埋比我第一次接觸吸毒,雖然最後都養c左,但毒已吸入體內,所以就開始呢個吸毒之旅,唔奮氣想種好一次,就係我毒氣嘅來源了,因為咁就開始去買第一盤av來學習種植,暫時都係猛車邊叫到知小小,但都係有排學同練習
回復

小雷子 發表於 2019-5-22 23:57:55 來自手機 |顯示全部樓層
hkclive 發表於 2019-5-22 23:51
而家散左毒比人簡直爽呀,心諗重有多左個人中,有人陪幾好呀

係囉個次妳免運費寄埋比我第 ...

有好嘢,都想同大家分享嘛!獨樂樂,不如衆樂樂嘛!
回復