返回列表 發新帖

Sinn. Stone’s Yulia 迷岩

作者: faye07 發表于 2019-5-1 20:02:15
4251 31
hkclive 發表於 2019-7-18 18:18:35 來自手機 |顯示全部樓層
faye07 發表於 2019-7-18 17:20
多謝,Yulia 真係要多陽光,好期待開花

Yulia好適合我地呢啲新手,易開花,最緊要係有充足陽光,唔係變高妹
回復

faye07 發表於 2019-7-18 23:54:30 來自手機 |顯示全部樓層

唔會啊記憶中你好似有種喜蔭、迷岩及av,都種得好靚。泥幾棵之前有徒長,之後搬咗現在個位,新生的葉位,節與節之間短左,希望佢地可以滿意開花比我睇
回復

faye07 發表於 2019-7-19 00:00:54 來自手機 |顯示全部樓層
hkclive 發表於 2019-7-18 18:18
Yulia好適合我地呢啲新手,易開花,最緊要係有充足陽光,唔係變高妹

唔會啊記憶中你好似有種喜蔭、迷岩及av,都種得好靚。泥幾棵之前有徒長,之後搬咗現在個位,新生的葉位,節與節之間短左,希望佢地可以滿意開花比我睇

最近c左好多妳唔知 >_<!  發表於 2019-7-19 20:36
回復

faye07 發表於 2019-7-21 11:28:52 來自手機 |顯示全部樓層
faye07 發表於 2019-7-19 00:00
唔會啊記憶中你好似有種喜蔭、迷岩及av,都種得好靚。泥幾棵之前有徒長,之後搬咗現在個位,新生的葉位, ...

大家一齊努力
回復

sammiesiu 發表於 2019-7-22 00:08:07 來自手機 |顯示全部樓層
好犀利呀! 照顧得好好呀
回復

faye07 發表於 2019-9-28 10:26:25 來自手機 |顯示全部樓層
開花啦,終於有得交功課比小雷子。
回復

小雷子 發表於 2019-9-28 14:38:54 來自手機 |顯示全部樓層
faye07 發表於 2019-9-28 10:26
開花啦,終於有得交功課比小雷子。

呢份功課做得唔錯,好叻叻呀!
遲啲爆花仲靚呀!等你靚相啦!
回復

faye07 發表於 2019-9-28 18:32:04 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2019-9-28 14:38
呢份功課做得唔錯,好叻叻呀!<span class="emoji emoji1f600"></span>
遲啲爆花仲靚呀!等你靚相啦!<span class="emoji emoji1f609"></span>[ ...

多謝賞花,泥隻真係好易養粗生。
回復

faye07 發表於 2019-12-21 15:27:06 來自手機 |顯示全部樓層
之前都有開開,但每次都只有兩朵,今次等到有多幾朵交下工課。都只能三棵各自兩朵花,但都已經開心死。多謝雷大。
回復

faye07 發表於 2019-12-21 15:32:21 來自手機 |顯示全部樓層
之前都有開開,但每次都只有兩朵,今次等到有多幾朵交下工課。都只能三棵各自兩朵花,但都已經開心死。多謝雷大。

評分

查看全部評分

回復

小雷子 發表於 2019-12-21 15:42:54 來自手機 |顯示全部樓層
faye07 發表於 2019-12-21 15:32
之前都有開開,但每次都只有兩朵,今次等到有多幾朵交下工課。都只能三棵各自兩朵花,但都已經開心死。多謝 ...

種得好靚,葉平齊又靚,花嘅色澤好紅潤,睇見佢地咁健康咁happy,一定要比like你啦!
回復

faye07 發表於 2019-12-21 17:40:15 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2019-12-21 15:42
種得好靚,葉平齊又靚,花嘅色澤好紅潤,睇見佢地咁健康咁happy,一定要比like你啦!<span class="emoji emoji1f601[/emoji ...

多謝比like。但慚愧唔能夠爆花,只有頂開花
回復