龍舟競技大賽…………惡魔甜心迷岩<完>

作者: 小雷子 发表于 2019-4-30 10:58:24
13531 310
小雷子 發表於 2019-5-3 19:47:37 來自手機 |顯示全部樓層
mimilka 發表於 2019-5-3 19:16
仲可以報名嗎?

當然迎歡, 扒龍舟梗係要多啲人手㗎嘛!
pm地址比我!
chuyat10 發表於 2019-5-3 19:56:09 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2019-5-3 19:44
歡迎加入!呢度匯報生長紀錄……係用中文,我唔識日文架!<span class="emoji emoji1f602"></span><span class="emoji emoji1f602"></span>[emo ...

笑我老人家,好衰.
yunge0 發表於 2019-5-3 20:16:56 來自手機 |顯示全部樓層
今天傍晚已順利轉數了,詳情請看PM。
小雷子 發表於 2019-5-3 20:23:09 來自手機 |顯示全部樓層
yunge0 發表於 2019-5-3 20:16
今天傍晚已順利轉數了,詳情請看PM。

OK!
yunge0 發表於 2019-5-3 20:39:29 來自手機 |顯示全部樓層
faye07 發表於 2019-5-3 18:49
甘我都係唔使比郵費啦?我都係諗左好耐,參唔參加好,我係新手,好驚拖累隊友 ...

大家都是新手試種,無話邊個拖累邊個既。對我來說,赢輸唔太重要,志在得到新的種植經驗。各位輕鬆 d參加啦!
yunge0 發表於 2019-5-3 20:42:44 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2019-5-3 20:23
OK!<span class="emoji emoji1f609"></span>

小雷子減上網,多休息。好好保重身體! 祝早日康復。
JM2018 發表於 2019-5-3 20:43:20 來自手機 |顯示全部樓層
yunge0 發表於 2019-5-3 20:39
大家都是新手試種,無話邊個拖累邊個既。對我來說,赢輸唔太重要,志在得到新的種植經驗。各位輕鬆 d參加 ...

絕對同意呀!多啲人一齊種花會開心好多,好似仲有4個名額,快啲報參加啦!
小雷子 發表於 2019-5-3 20:51:01 來自手機 |顯示全部樓層
JM2018 發表於 2019-5-3 20:43
絕對同意呀!多啲人一齊種花會開心好多,好似仲有4個名額,快啲報參加啦! ...

依架你地非常團結,好有團隊精神!可以同志同道合嘅花友一齊玩,一齊種花,友誼第一,比賽尾2!
小雷子 發表於 2019-5-3 20:54:08 來自手機 |顯示全部樓層
yunge0 發表於 2019-5-3 20:42
小雷子減上網,多休息。好好保重身體! 祝早日康復。

哈哈!今日除左食,就係瞓!
多謝你關
yunge0 發表於 2019-5-3 21:00:53 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2019-5-3 20:54
哈哈!今日除左食,就係瞓!<span class="emoji emoji1f601"></span>
多謝你關<span class="emoji emoji2764"></span>

早睡都好重要。放心啦! 大家明白你唔舒服需要休息,希望你快快痊瘉,遲覆都無人會怪你。
JM2018 發表於 2019-5-3 21:01:03 來自手機 |顯示全部樓層
雷大,我幫你整了個3次比賽參加者暫時Summary, 紅色參加2次,藍色3次,如有花友發覺忘記今次參加,快啲報名, 好似仲有4個名額
chuyat10 發表於 2019-5-3 21:03:47 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2019-5-3 20:51
依架你地非常團結,好有團隊精神!可以同志同道合嘅花友一齊玩,一齊種花,友誼第一,比賽尾2!
小雷子 發表於 2019-5-3 21:06:21 來自手機 |顯示全部樓層
JM2018 發表於 2019-5-3 21:01
雷大,我幫你整了個3次比賽參加者暫時Summary, 紅色參加2次,藍色3次,如有花友發覺忘記今次參加,快啲報名 ...

真係愛C你!
Ming36 發表於 2019-5-3 21:09:24 來自手機 |顯示全部樓層
雷大,我幫你整了個3次比賽參加者暫時Summary, 紅色參加2次,藍色3次,如有花友發覺忘記今次參加,快啲報名 ...

見到真係好感動,好有心,又有力。
我要喺旁邊盡力打氣,大家加油啊

打氣不如參加支持吓啦!  發表於 2019-5-3 21:24
JM2018 發表於 2019-5-3 21:09:40 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2019-5-3 21:06
真係愛C你!<span class="emoji emoji1f618"></span><span class="emoji emoji1f618"></span><span class="emoji emoji1f618"></span>

你多啲休息呀!
yunge0 發表於 2019-5-3 21:11:07 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2019-5-3 20:51
小雷子 發表於 2019-5-3 21:12:04 來自手機 |顯示全部樓層
yunge0 發表於 2019-5-3 21:11
小雷子開心,病好快會好番!

喜樂的心乃是良藥
Ming36 發表於 2019-5-3 21:23:42 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子,妳要保重身體呀!
川流不息 發表於 2019-5-3 21:27:14 |顯示全部樓層

哇~ 辛苦晒!!
川流不息 發表於 2019-5-3 21:28:58 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2019-5-3 15:19
不過冇力轉啦!今日又再揾醫生,咳到甩肺!食左藥,我要揾周公去捉棋啦! ...

雷大, 多多休息~ 快快好!