Neko Neko 新手種肉肉

作者: nekotoro 发表于 2019-4-25 12:22:55
6732 83
nekotoro 發表於 2019-9-11 11:08:50 來自手機 |顯示全部樓層
多謝BB分享,碧桃小苗正茁壯成長!
violet_bb 發表於 2019-9-12 23:43:56 來自手機 |顯示全部樓層
nekotoro 發表於 2019-9-11 11:08
多謝BB分享,碧桃小苗正茁壯成長!<span class="emoji emoji1f60a"></span>

好健康呀!大得好快!繼續努力呀!
nekotoro 發表於 2019-10-5 11:40:40 來自手機 |顯示全部樓層
violet_bb 發表於 2019-9-12 23:43
好健康呀!大得好快!繼續努力呀!

5/10/2019 - 今朝起身居然見佢開咗朵花

另外煙脂雲落盆之後亦生得唔錯,真係紅紅地色!

碧桃健康成長中
violet_bb 發表於 2019-10-5 12:02:21 來自手機 |顯示全部樓層
nekotoro 發表於 2019-10-5 11:40
5/10/2019 - 今朝起身居然見佢開咗朵花<span class="emoji emoji1f338"></span><span class="emoji emoji1f606"></span>

碧桃亭亭玉立,靚過阿媽啦!可喜!

Yeah!! XD  發表於 2019-10-5 12:06
violet_bb 發表於 2019-10-5 12:06:31 來自手機 |顯示全部樓層
恭喜Neko大咁快開花!上午開花,下午凋謝,要望多佢幾眼啦!
太陽花新長出來的不紅啦,要晒多d先會繼續紅架!

乜咁快拜拜㗎?好彩同佢留咗倩影啫!XD  發表於 2019-10-5 14:44
秋天開始露台就冇得直曬,我換個窗台位過佢先![emoji]1f606[/emoji]  發表於 2019-10-5 14:43
violet_bb 發表於 2019-10-5 12:08:28 來自手機 |顯示全部樓層

胭脂雲好壯健喎!好快會爆盆!
yunge0 發表於 2019-10-5 13:13:36 來自手機 |顯示全部樓層
nekotoro 發表於 2019-10-5 11:40
5/10/2019 - 今朝起身居然見佢開咗朵花<span class="emoji emoji1f338"></span><span class="emoji emoji1f606"></span>

一早起來見太陽花開, 真是驚喜!
nekotoro 發表於 2019-10-5 14:48:15 來自手機 |顯示全部樓層
yunge0 發表於 2019-10-5 13:13
一早起來見太陽花開, 真是驚喜!

係呀,BB送俾我之後一直浸水,上個禮拜先落盆!估唔到佢咁快有花!
yunge0 發表於 2019-10-5 18:16:16 來自手機 |顯示全部樓層
nekotoro 發表於 2019-10-5 14:48
係呀,BB送俾我之後一直浸水,上個禮拜先落盆!估唔到佢咁快有花!<span class="emoji emoji1f606"></span> ...

花顏色鮮豔,很搶眼!
violet_bb 發表於 2019-10-5 19:58:41 來自手機 |顯示全部樓層
nekotoro 發表於 2019-10-5 14:48
係呀,BB送俾我之後一直浸水,上個禮拜先落盆!估唔到佢咁快有花!<span class="emoji emoji1f606"></span> ...

咁真係驚喜喎!
nekotoro 發表於 2019-10-6 00:22:14 來自手機 |顯示全部樓層
violet_bb 發表於 2019-10-5 19:58
咁真係驚喜喎!<span class="emoji emoji1f602"></span>

可能我浸水個位有太陽照到
violet_bb 發表於 2019-10-6 08:01:49 來自手機 |顯示全部樓層
nekotoro 發表於 2019-10-6 00:22
可能我浸水個位有太陽照到<span class="emoji emoji1f606"></span>

有太陽真好!期待開枝散葉!爆花爆盆!!
nekotoro 發表於 2019-11-10 14:20:21 來自手機 |顯示全部樓層
尋日又開咗朵花
nekotoro 發表於 2019-12-21 01:41:31 來自手機 |顯示全部樓層
剛剛又入手肥嘟嘟的肉肉,希望種到喇!
420952F4-78CF-4079-A43C-9E1FEF0417F2.jpeg 4A761087-EAF5-40B8-BD32-5AA5B13DE186.jpeg E1531E60-1EF8-452A-89FA-EFEA21ACD3FD.jpeg
nekotoro 發表於 2020-2-19 12:10:06 來自手機 |顯示全部樓層

近排天氣好凍,啲肉肉開心到爆!

呢個係剛剛上盆嘅樣!

到今日已經明顯見到大咗好多啦!

BB分享嘅碧桃都生得肥肥白白!

little_stone 發表於 2020-2-19 17:56:00 來自手機 |顯示全部樓層
nekotoro 發表於 2020-2-19 12:10
近排天氣好凍,啲肉肉開心到爆!<span class="emoji emoji1f606"></span>

呢個係剛剛上盆嘅樣!

顏色靚又肥美

多得王子分享佢嘅肉肉珍藏!:D  發表於 2020-2-19 22:23
lamkaicheung 發表於 2020-2-19 18:28:07 來自手機 |顯示全部樓層
漸入佳境

多謝鼓勵!XD  發表於 2020-2-19 22:20
freddywongdy 發表於 2020-2-19 19:52:00 |顯示全部樓層
nekotoro 發表於 2020-2-19 12:10
近排天氣好凍,啲肉肉開心到爆!

呢個係剛剛上盆嘅樣!

海豚好厚身!
nekotoro 發表於 2020-2-19 22:08:29 來自手機 |顯示全部樓層
freddywongdy 發表於 2020-2-19 19:52
海豚好厚身!

其實點解會肥厚咗咁多?唔多似海豚!
nekotoro 發表於 2020-2-19 22:12:25 來自手機 |顯示全部樓層
整張全家福近照先!