返回列表 發新帖

求正確名稱

作者: moominmomo 發表于 2019-3-25 16:36:28
3019 26
Ison 發表於 2019-5-23 08:48:56 來自手機 |顯示全部樓層
rwgplant 發表於 2019-5-23 03:49
Ison兄,optimara seurat係咁嘅花色。仲有,click入link見到嘅花90%似da vinci

真係陰公,你真係瞓唔着,你link 同我條link 都是單瓣花,而bunbun 幅圖的是重瓣花⋯⋯你知唔知自己做緊什麼?
回復

rwgplant 發表於 2019-5-23 08:52:16 來自手機 |顯示全部樓層
Ison 發表於 2019-5-23 08:48
真係陰公,你真係瞓唔着,你link 同我條link 都是單瓣花,而bunbun 幅圖的是重瓣花⋯⋯你知唔知自己做緊 ...

乜咁早起到身呀!連我手頭上有optimara各種花資料都不知道。連bunbun錯圖都唔知
回復

rwgplant 發表於 2019-5-23 08:58:29 來自手機 |顯示全部樓層

等新人話你舊人知,你舊人咪點新人啦
https://www.optimara.com/optimarafieldguide/varietiesm-z/seurat.html
回復

Ison 發表於 2019-5-23 09:04:02 |顯示全部樓層
rwgplant 發表於 2019-5-23 08:52
乜咁早起到身呀!連我手頭上有optimara各種花資料都不知道。連bunbun錯圖都唔知 ...

要返工架, 咁你開的花是單瓣定重瓣? 救命我地一路都是話bunbun 圖錯, 你有沒有聽書架..............
回復

rwgplant 發表於 2019-5-23 09:07:25 來自手機 |顯示全部樓層
Ison 發表於 2019-5-23 09:04
要返工架, 咁你開的花是單瓣定重瓣? 救命我地一路都是話bunbun 圖錯, 你有沒有聽書架.............. ...

返工先啦,放工再同我吹,正事要緊,工作順利
回應你的不客氣: 你份人真是死不悔改,起初你本心是不想別人搞錯,所以我才客氣些告訴你不要把錯再告訴別人,你連optimara seurat是什麼花都不知道,就不要告訴別人,你口裡經常說不知道就不要分享出去,但做的却是另一套。你說bunbun錯,却又找另一錯告訴他人,真不知你在搞乜囉。
回復

Ison 發表於 2019-5-23 09:09:12 |顯示全部樓層
rwgplant 發表於 2019-5-23 08:58
等新人話你舊人知,你舊人咪點新人啦
https://www.optimara.com/optimarafieldguide/varietiesm-z/seurat.h ...

你快去訓啦, 唔好自找麻煩啦
回復

rwgplant 發表於 2019-5-23 09:16:34 來自手機 |顯示全部樓層
Ison 發表於 2019-5-23 09:09
你快去訓啦, 唔好自找麻煩啦

有什麽比你更麻煩
回復