長筒鱗莖換其他苦苣苔植物(hold & cut)

作者: 雙魚座 發表于 2019-3-3 09:20:38
1719 5

長筒English yellow rose 鱗莖換其他苦苣苔植物
無指定要什麼(請提供花相)
可互相郵寄。
hiatus 發表於 2019-3-3 17:16:51 |顯示全部樓層
我想換呀。你最想要邊個屬既植物呢?花貓,迷岩可以嗎?
花貓我暫時有K. Rongo, K. An's Volcano, K. Ly's Single Eyelid Boy.
迷岩如郵寄,需要有球,我要check下先知邊種有多幾盆。
回復

雙魚座 發表於 2019-3-4 07:06:15 來自手機 |顯示全部樓層
hiatus 發表於 2019-3-3 17:16
花貓我暫時有K. Rongo, K. An's Volcano, K. Ly's  ...

你好。花貓,迷岩當然可以。長筒鱗莖剩三
只要我無的,邊隻都無所謂。試下看植物適不適合環境。
花貓我只有K. An's Volcano 無。其他兩隻已有了。
回復

hiatus 發表於 2019-3-4 07:24:44 來自手機 |顯示全部樓層
雙魚座 發表於 2019-3-4 07:06
你好。花貓,迷岩當然可以。長筒鱗莖剩三
只要我無的,邊隻都無所謂。試下看植物適不適合環境。
花貓我只 ...

好呀。
火山留比你。迷岩睇完再話你知。
仲剩一條鱗莖?
回復

雙魚座 發表於 2019-3-4 08:59:16 來自手機 |顯示全部樓層
hiatus 發表於 2019-3-4 07:24
好呀。
火山留比你。迷岩睇完再話你知。
仲剩一條鱗莖?

三條全給你吧!重用B大的盒寄。

pm傾呀。  發表於 2019-3-5 12:41
回復

雙魚座 發表於 2019-3-11 13:32:42 來自手機 |顯示全部樓層
hiatus 發表於 2019-3-3 17:16
花貓我暫時有K. Rongo, K. An's Volcano, K. Ly's  ...

已寄出。
回復