分享超迷岩種子……Sinningia Pusilla

作者: 小雷子 发表于 2019-2-26 22:21:12
1527 23

<先到先得>
交收方法:只限郵寄,郵遞風險,恕不負責
不包發芽率,不保證花色與母株一樣

重要事項:
· 發帖後,一經確實, 請在48小時內將 HK$3(郵費及包裝費)存入園藝館 恒生銀行 : 359 385291 882,否則申請會被取消
.入數後請貼出收據(為確保私隱,請把你的户口號碼自行刪除)及PM郵寄地址給本人,否則申請會被取消。
.版規:收到分享物品後必須在本版面中回覆確認
.送出與否,本人有最後之決定權
.申請後失去聯絡者以後分享不予接受

開花相:
實物相:

評分

查看全部評分

Myee 發表於 2019-2-26 22:30:31 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子又有好野分享
Cat26 發表於 2019-2-26 22:31:44 來自手機 |顯示全部樓層
有興趣,多謝分享
Calico 發表於 2019-2-26 22:50:08 來自手機 |顯示全部樓層
排一份,谢谢
kiko371 發表於 2019-2-26 22:54:42 來自手機 |顯示全部樓層
排一份,謝謝小雷子大大
小雷子 發表於 2019-2-26 23:01:06 來自手機 |顯示全部樓層
Myee 發表於 2019-2-26 22:30
小雷子又有好野分享<span class="emoji emoji1f44f"></span><span class="emoji emoji1f3fb"></span>

你要唔要種子?
Myee 發表於 2019-2-26 23:06:42 來自手機 |顯示全部樓層
好想要,但未準備好挑戰,怕浪費小雷子心血都係留俾有經驗嘅花友先.當我準備好一定排,況且小雷子成日都係有好野分享,唔想做殺手所以我一定準備充足先接佢返屋企
JM2018 發表於 2019-2-26 23:06:52 來自手機 |顯示全部樓層
排一份,謝謝你
小雷子 發表於 2019-2-26 23:08:32 來自手機 |顯示全部樓層
Myee 發表於 2019-2-26 23:06
好想要,但未準備好挑戰,怕浪費小雷子心血<span class="emoji emoji1f605"></span>都係留俾有經驗嘅花友先.當我準備好一定排,況 ...

哈哈!我等你……說……我願意!
小雷子 發表於 2019-2-26 23:11:45 來自手機 |顯示全部樓層

分晒……成團
Myee 發表於 2019-2-26 23:25:28 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2019-2-26 23:08
哈哈!我等你……說……我願意!<span class="emoji emoji1f602"></span><span class="emoji emoji1f602"></span><span class="emoji emoji1f602"></span> ...

多謝小雷子!你是最好的(國語讀) 超迷岩真係可遇而不可求,好小花友分享,而且花墟都好少見,想買都難希望下次當我遇見時已經做足功課準備充足噤接佢返屋企啦
Myee 發表於 2019-2-26 23:28:07 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2019-2-26 23:11
分晒……成團 <span class="emoji emoji1f601"></span>

小雷子d好野,特別搶手,分得零舍快
小雷子 發表於 2019-2-26 23:37:22 來自手機 |顯示全部樓層
Myee 發表於 2019-2-26 23:28
小雷子d好野,特別搶手,分得零舍快<span class="emoji emoji1f604"></span>

多謝大家支持!
Calico 發表於 2019-2-27 09:39:41 來自手機 |顯示全部樓層

巳入數,謝謝分享,地址不變
kiko371 發表於 2019-2-27 11:40:39 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子
我已入數,郵寄地址照舊,可以嗎?

謝謝。
JM2018 發表於 2019-2-27 20:37:56 來自手機 |顯示全部樓層
已入數,期待收到種子
dick 發表於 2019-2-28 07:38:45 來自手機 |顯示全部樓層
排後補一份
Cat26 發表於 2019-2-28 09:52:11 來自手機 |顯示全部樓層
己入敷,地址不變, 謝謝
小雷子 發表於 2019-2-28 10:45:18 來自手機 |顯示全部樓層
全部郵件今日寄出!
收信後,打開包裝要小心,種子好似灰塵咁細,呼氣太大,都會吹走!
JM2018 發表於 2019-3-1 19:27:41 來自手機 |顯示全部樓層
今晚已收到超迷種子,謝謝分享!
12下一頁