完結了

作者: Ison 發表于 2019-2-26 09:43:45
6180 107
Ison 發表於 2019-5-23 13:20:49 來自手機 |顯示全部樓層
rwgplant 發表於 2019-5-22 23:42
其實真係⋯⋯唔好估名啦,岩沒有問題,一錯就一個品種一路錯落去, 如果佢喜歡分享仲死
這段話是你曾跟我說 ...

講埋依句,源頭是你,你自己錯又不認,仲要挑撥離間,拜托,我當你全部岩晒,我同你講聲「對唔住」請你以後不要回覆我的貼子!唔好做衰仔,謝謝
回復

rwgplant 發表於 2019-5-23 13:24:16 來自手機 |顯示全部樓層
你份人就係咁,自己又唔係啱哂,又扮被人屈,最後又要腰人一句,你唔講,我咪唔回應
回復

PhoenixQQ 發表於 2019-5-23 13:41:27 來自手機 |顯示全部樓層
其實都岩,冇誰對誰錯。
大家和氣相討,亦唔一定有結論,大家開心。又有靚花睇。
回復

Ison 發表於 2019-5-23 13:53:04 來自手機 |顯示全部樓層
PhoenixQQ 發表於 2019-5-23 13:41
其實都岩,冇誰對誰錯。
大家和氣相討,亦唔一定有結論,大家開心。又有靚花睇。 ...

師兄你有所不知,有啲人要將自己思想,強加人地身上,岩變錯,白變黑,依樣先最恐怖!不講了,謝謝關心!
回復

Ming36 發表於 2019-5-23 13:55:54 來自手機 |顯示全部樓層
大家在平台交流栽種心得,分享種植經驗,欣賞靚靚花草樹木,是人生一樂事。
輕輕鬆鬆,講吓笑,玩吓遊戲,估吓體重,畫吓畫,唱吓歌仔,分享吓種子、小苗、走莖、園藝用品等等,真係可以平衡下緊張的日常生活。
無謂為咗小事情爭辯,這裏有平和的氣氛,才能吸引更多高手、花仙子到訪,分享更多靚花,大家都有好處,對不對?

回復

Ison 發表於 2019-5-23 13:59:35 來自手機 |顯示全部樓層
Ming36 發表於 2019-5-23 13:55
大家在平台交流栽種心得,分享種植經驗,欣賞靚靚花草樹木,是人生一樂事。
輕輕鬆鬆,講吓笑,玩吓遊戲, ...

謝謝關心,這才是正面,希望快啲回復園藝館的安寧!
回復

rwgplant 發表於 2019-5-23 14:02:29 來自手機 |顯示全部樓層
Ison 發表於 2019-5-23 13:53
師兄你有所不知,有啲人要將自己思想,強加人地身上,岩變錯,白變黑,依樣先最恐怖!不講了,謝謝關心! ...

你話講緊自己幾咁鍾意強加自己思想給別人,以下是閣下嘅好好示範
http://hkplants.com/forum.php?mod=viewthread&tid=423658&extra=page%3D3&mobile=2
回復

rwgplant 發表於 2019-5-23 14:04:46 來自手機 |顯示全部樓層

你返工都仲有時間吹,老細定喇
你自己撫心自問自己嘅所作所為有無問題,假如我説你的都不是事實,早就有人聲討我。我又怎會芸芸眾多花友中偏偏針對你,我不是全對,但比你做得好很多。
回復