Neko與花 (4/3/2020 更新花相)

作者: nekotoro 發表于 2019-1-2 13:16:59
5611 53

我的小花園
062F4C8E-AC25-4245-B385-3A896D5CC0BF.jpeg F524986E-23FE-4B9E-B2A1-E8A75E5603CA.jpeg

十字花也見冧了!
A92823B6-F351-4958-9433-AEDAD71519CF.jpeg FA9A2752-49F4-420A-B687-1DC205764E22.jpeg

佢由十月底到依家仍然不斷開花!好叻叻!
loveting1230 發表於 2019-1-3 04:49:25 來自手機 |顯示全部樓層
好靚,又開始想買多D AV
回復

minipooh001 發表於 2019-1-3 07:27:38 來自手機 |顯示全部樓層
我都有棵av,  d 葉又係黃黃地咁,但又開到花,好似你第一棵咁,唔知係咁缺少咗d 乜?所以唔翠綠。
回復

nekotoro 發表於 2019-1-3 09:27:25 來自手機 |顯示全部樓層
minipooh001 發表於 2019-1-3 07:27
我都有棵av,  d 葉又係黃黃地咁,但又開到花,好似你第一棵咁,唔知係咁缺少咗d 乜?所以唔翠綠。 ...

我都唔係好識,我估可能太光,你可以試試遮小小光睇下!
回復

小雷子 發表於 2019-1-3 12:39:57 來自手機 |顯示全部樓層
Neko與花……海!
第2張相,花花好靚,小姐你叫咩名呀?
回復

nekotoro 發表於 2019-1-3 14:50:22 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2019-1-3 12:39
Neko與花……海!<span class="emoji emoji1f609"></span>
第2張相,花花好靚,小姐你叫咩名呀?

呢隻係發叔的K7 - K’s cherry chip frosting, 佢有D係重瓣有D係半重瓣,花色靚又好種!

差啲唔記得講佢係標準AV
回復

Ming36 發表於 2019-1-3 17:29:37 來自手機 |顯示全部樓層
nekotoro 發表於 2019-1-3 14:50
呢隻係發叔的K7 - K’s cherry chip frosting, 佢有D係重瓣有D係半重瓣,花色靚又好種!
由扦插葉生長到而家差不多兩個月,我放佢哋在窗邊,過兩日會暖,可能會比少少肥佢
回復

nekotoro 發表於 2019-1-3 17:41:21 來自手機 |顯示全部樓層
Ming36 發表於 2019-1-3 17:29
好靚呀!
我嗰啲不知名BB,唔知幾時先曉大,莫講話開花!
由扦插葉生長到而家差不多兩個月 ...

兩個月咁大棵好叻呀!應該好快開花!
回復

Ming36 發表於 2019-1-3 17:52:11 來自手機 |顯示全部樓層
nekotoro 發表於 2019-1-3 17:41
兩個月咁大棵好叻呀!應該好快開花!<span class="emoji emoji1f44f"></span><span class="emoji emoji1f3fc"></span><span class="emoji emoji1f44f"></span>[emo ...

幅相睇落大,其實好細盆咋
白色個盤係七仔嗰包滷水雞髀的,就知有幾細
半隻雞髀大都冇呀
回復

Ming36 發表於 2019-1-3 17:55:13 來自手機 |顯示全部樓層
nekotoro 發表於 2019-1-3 17:41
兩個月咁大棵好叻呀!應該好快開花!<span class="emoji emoji1f44f"></span><span class="emoji emoji1f3fc"></span><span class="emoji emoji1f44f"></span>[emo ...

啲葉仲唔靚,入泥時手粗粗令佢哋受傷、唔小心澆水令到佢有水印,呢幾日凍,仲好似冇咪大
回復

nekotoro 發表於 2019-1-3 18:00:07 來自手機 |顯示全部樓層
Ming36 發表於 2019-1-3 17:55
啲葉仲唔靚,入泥時手粗粗令佢哋受傷、唔小心澆水令到佢有水印,呢幾日凍,仲好似冇咪大 ...

新葉無事咪得囉,舊葉反正夠鐘都要搣!我插葉成兩个幾月先開始見幾塊小葉,邊有你果D咁大隻!
回復

nekotoro 發表於 2019-1-4 11:08:34 來自手機 |顯示全部樓層
loveting1230 發表於 2019-1-3 04:49
好靚,又開始想買多D AV

買喇買喇!買多啲新俄種!
回復

nekotoro 發表於 2019-1-7 09:53:37 來自手機 |顯示全部樓層
966+ 終於開花了!
回復

小雷子 發表於 2019-1-7 09:55:31 來自手機 |顯示全部樓層
nekotoro 發表於 2019-1-7 09:53
966+ 終於開花了!

咁心急報喜!
靚呀!係咪有十字紋?
回復

nekotoro 發表於 2019-1-7 10:14:44 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2019-1-7 09:55
咁心急報喜!<span class="emoji emoji1f609"></span>
靚呀!係咪有十字紋?

有呀!好清晰添呀! 我miss 左第一盆十字花開花的時候,要補返張含羞答答的半開美態!
回復

nekotoro 發表於 2019-1-14 12:30:08 來自手機 |顯示全部樓層
花花更新!

966+ 打開左啲,都見到少少綠邊!

850+ 啱啱綻放,偷睇過花瓣見到白色縞線!
回復

nekotoro 發表於 2019-1-16 11:18:24 來自手機 |顯示全部樓層
又update下花相,重瓣花完全打開需時不短,開得嚟朵花都快㓔了,有無辦法快D?
回復

nekotoro 發表於 2019-1-30 13:36:38 來自手機 |顯示全部樓層
又開了一朵,po下相先!

兩朵花唔知係咪貼錯門神,一個向左一個向右,係都唔俾我影張合照,難得兩朵花都開得又大又靚,激死!

回復

Ming36 發表於 2019-1-30 16:01:08 來自手機 |顯示全部樓層
nekotoro 發表於 2019-1-30 13:36
又開了一朵,po下相先!

恭喜!恭喜!花開富貴,好靚嘅十字花紋。真係要排隊,等修葉。
回復

nekotoro 發表於 2019-1-30 16:02:17 來自手機 |顯示全部樓層
Ming36 發表於 2019-1-30 16:01
恭喜!恭喜!花開富貴,好靚嘅十字花紋。真係要排隊,等修葉。

十字花插葉好大機會出不到十字的!
回復

123下一頁