我的流鼻涕bb苗, 真的長大了, 我第一次由苗可以有花開~!

作者: cokar 发表于 2018-12-31 10:33:01
1109 7
(多謝花友-Tongbbmuimui  大大送得小苗)
我的流鼻涕bb苗, 真的長大了, 我第一次由苗可以有花開~!
(真的要記下來, 太感動了....我殺手味道, 淡了一點點.
2018/4/20 的樣子.

cokar 發表於 2018-12-31 10:36:29 來自手機 |顯示全部樓層
2018-12-29 有女初長成,開花的樣子,太開心了!

恭喜*^O^*  發表於 2018-12-31 10:57
yunge0 發表於 2018-12-31 16:10:23 來自手機 |顯示全部樓層
種得好好! Very good!
Tongbbmuimui 發表於 2018-12-31 17:35:54 來自手機 |顯示全部樓層
好勁呀你,但我已無印象有送過苗俾人啦因爲我自己無種,哈哈,你好叻
cokar 發表於 2019-1-2 11:07:31 |顯示全部樓層
cokar 發表於 2018-12-31 10:36
2018-12-29 有女初長成,開花的樣子,太開心了!

THX THX...真第一次JA, 我都超開心, 好驚喜.
cokar 發表於 2019-1-2 11:09:00 |顯示全部樓層
yunge0 發表於 2018-12-31 16:10
種得好好! Very good!

多謝. 我都係第一次有功課交, 忍唔住就想POST 出來分享下.
cokar 發表於 2019-1-2 11:10:01 |顯示全部樓層
Tongbbmuimui 發表於 2018-12-31 17:35
好勁呀你,但我已無印象有送過苗俾人啦因爲我自己無種,哈哈,你好叻

KA KA...你太多花了, 所以呢D 咁入門, 你唔覺眼啦...
真好多謝你之前的分享比我.

講呢d  發表於 2019-1-2 19:45
小雷子 發表於 2019-1-3 22:43:39 來自手機 |顯示全部樓層
cokar 發表於 2019-1-2 11:09
多謝. 我都係第一次有功課交, 忍唔住就想POST 出來分享下.

開心當然要share!