返回列表 發新帖

雪花 - alextang 請進

關閉 [複製鏈接]
作者: 伯爺婆 發表于 2007-12-5 09:34:55
3399 23
Fonica 發表於 2007-12-6 11:05:44 |顯示全部樓層
原帖由 伯爺婆 於 2007-12-6 10:30 發表

Fonica....唔洗羨慕住, 伯爺婆仲未可以坐响張rocker喥relax, 只不過响度夢想緊.

Fireplace + rocker, 在香港實是很難找到呢?恐怕今天為只都不敢有這個想法
回復

伯爺婆 發表於 2007-12-6 11:15:28 |顯示全部樓層
原帖由 Fonica 於 2007-12-6 11:05 發表

Fireplace + rocker, 在香港實是很難找到呢?恐怕今天為只都不敢有這個想法

唔喺淨喺fireplace + rocker呀, 仲要响個country house度先正吖!
回復

Fonica 發表於 2007-12-6 11:29:18 |顯示全部樓層
原帖由 伯爺婆 於 2007-12-6 11:15 發表

唔喺淨喺fireplace + rocker呀, 仲要响個country house度先正吖!

係呀,冬天有雪景,夏天有綠色大草坪.....正
回復

alextang 發表於 2007-12-6 12:33:21 |顯示全部樓層
原帖由 伯爺婆 於 2007-12-6 10:47 發表

唔好意思Alex....呢個post本來唔應該貼响呢喥, 介意嗎? 未有人或車行過的雪眞係好靚架. 市政府己開始咗清除呢場大雪嘅行動, 政府將要消費17 millions 加幣先可以完成任務. ...

你送我雪花我又怎會介意喔。要多謝你才對呢。
要消費17 millions 加幣,原來雪花是咁貴的呢!
好在看看不用花費呢。
不過要看到真的也要花費喔。還要看天時。
回復