Rob's Smarty Pants

作者: ann 发表于 2007-11-25 21:47:50
2123 13
Semidouble white ruffled star/blue-speckled pink edge.
Medium green, glossy, wavy, serrated. Miniature.
Rob's Smarty Pants.JPG
charles604498 發表於 2007-11-25 22:21:15 |顯示全部樓層
花多到遮住葉。正
ann 發表於 2007-11-25 22:37:45 |顯示全部樓層
佢今次係第二次開花呀  第一次只開了一朵
tata 發表於 2007-11-26 10:58:25 |顯示全部樓層
原帖由 ann 於 2007-11-25 22:37 發表
佢今次係第二次開花呀  第一次只開了一朵

作死囉, 咁多花~佢個姊妹都有花冧
Fonica 發表於 2007-11-26 12:46:04 |顯示全部樓層
嘜得解救妳地d咁多花嫁?我d長極都係得1-2朵
noel 發表於 2007-11-26 15:19:25 |顯示全部樓層
ann~ 真係好多花呀!
ann 發表於 2007-11-26 15:30:03 |顯示全部樓層
係呀   都係第一次有一棵 AV 開甘多花, 好以傻左甘
noel 發表於 2007-11-26 15:39:39 |顯示全部樓層
原帖由 ann 於 2007-11-26 15:30 發表
係呀   都係第一次有一棵 AV 開甘多花, 好以傻左甘
咁我都望棵棵av都傻傻地....唔係,要顛至真
prodorothyhkg 發表於 2007-11-26 17:55:02 |顯示全部樓層
花多過葉
Fonica 發表於 2007-11-26 18:06:09 |顯示全部樓層
原帖由 noel 於 2007-11-26 15:39 發表
咁我都望棵棵av都傻傻地....唔係,要顛至真

咁av唔顛但係個人顛顛地,會唔會仲開得多d嫁
kelly 發表於 2007-11-26 21:07:19 |顯示全部樓層
嘩! 好多花呀~ 我得兩盆菜-v-"
feufeu 發表於 2007-11-26 22:33:19 |顯示全部樓層
原帖由 krista 於 2007-11-26 10:58 發表

作死囉, 咁多花~佢個姊妹都有花冧

Ann & Krista, 佢地係未我六月時給你們的小苗? 咁快已經開花??!! 好勁! 佢媽媽變了靚菜, 姊妹仍然係小苗. 點解你地大得咁快?
tata 發表於 2007-11-26 23:52:18 |顯示全部樓層
原帖由 feufeu 於 2007-11-26 22:33 發表

Ann & Krista, 佢地係未我六月時給你們的小苗? 咁快已經開花??!! 好勁! 佢媽媽變了靚菜, 姊妹仍然係小苗. 點解你地大得咁快?

feufeu,

唔係呀, 阿ann嗰棵係之前我啲死淨種, 我就開花嗰棵都係ann俾我架, 之前攪亂咗, 到開花先俾返個名份佢呀 你俾我嗰棵啲葉仲細, 但就有兩圈葉, 聴日俾個樣你睇呀
feufeu 發表於 2007-11-27 00:00:08 |顯示全部樓層
原帖由 krista 於 2007-11-26 23:52 發表

feufeu,

唔係呀, 阿ann嗰棵係之前我啲死淨種, 我就開花嗰棵都係ann俾我架, 之前攪亂咗, 到開花先俾返個名份佢呀 你俾我嗰棵啲葉仲細, 但就有兩圈葉, 聴日俾個樣你睇呀 ...

krista, 咁都無咁驚... 我仲愁緊我d苗有問題....