誠徵 - 斑葉金錢薄荷

關閉 [複製鏈接]
作者: ayclui 发表于 2007-10-31 23:09:16
3319 28
請問大家有沒有種斑葉金錢薄荷 / 知不知道那裡有斑葉金錢薄荷賣呢? 我很想買一些, 如知道的話請告訴我 ~ 謝謝!

http://forums.plant-seeds.idv.tw/showthread.php?t=56766
(圖片引自台灣網路花壇)
lolo 發表於 2007-11-1 00:29:35 |顯示全部樓層
原帖由 ayclui 於 2007-10-31 23:09 發表
請問大家有沒有種斑葉金錢薄荷 / 知不知道那裡有斑葉金錢薄荷賣呢? 我很想買一些, 如知道的話請告訴我 ~ 謝謝!

http://forums.plant-seeds.idv.tw/showthread.php?t=56766
(圖片引自台灣網路花壇) ...

個樣好可愛喎   我很喜歡班葉的植物啊!
八王爺 發表於 2007-11-1 10:11:30 |顯示全部樓層
唔知 南丫島的 香草原 有冇呢?
Monse 發表於 2007-11-1 13:30:31 |顯示全部樓層
原帖由 ayclui 於 2007-10-31 23:09 發表

(圖片引自台灣網路花壇) ...

ayclui
我發覺我同你喜歡既野都好相近 ,之前都有睇過這個Post 亦曾經在香港搵過但無結果之後就不了了之Lu,你好積極喎,我都希望有朝一日搵到, 再唔係組團去台灣偷運回來囉....嗚哈哈....哈
ayclui 發表於 2007-11-1 15:54:00 |顯示全部樓層
原帖由 Monse 於 2007-11-1 13:30 發表

ayclui
我發覺我同你喜歡既野都好相近 ,之前都有睇過這個Post 亦曾經在香港搵過但無結果之後就不了了之Lu,你好積極喎,我都希望有朝一日搵到, 再唔係組團去台灣偷運回來囉....嗚哈哈....哈 ...

呵呵...really??? 係呀, 我記得好耐之前花墟有見過o架...放心, 對於喜歡嘅植物我會全力以赴嘅...
ayclui 發表於 2007-11-1 15:56:33 |顯示全部樓層
原帖由 八王爺 於 2007-11-1 10:11 發表
唔知 南丫島的 香草原 有冇呢?

多謝王爺~ 等我叫南丫島的朋友問吓先...
ayclui 發表於 2007-11-4 00:13:58 |顯示全部樓層
Alex 版主, 請問你知唔知香港有無人有呢?
alextang 發表於 2007-11-4 17:07:46 |顯示全部樓層
我識人不多啊。
你請教其它人啦!
SORRY!
ayclui 發表於 2007-11-4 23:09:53 |顯示全部樓層
原帖由 alextang 於 2007-11-4 17:07 發表
我識人不多啊。
你請教其它人啦!
SORRY!

呵呵...唔緊要...我努力緊o架啦
ayclui 發表於 2007-12-4 22:25:14 |顯示全部樓層
經過一番努力, 終於比我搵到佢啦~
好開心~
養大d就分一盆比 Monse
lolo 發表於 2007-12-4 22:33:44 |顯示全部樓層
原帖由 ayclui 於 2007-12-4 22:25 發表
經過一番努力, 終於比我搵到佢啦~
好開心~
養大d就分一盆比 Monse

嘩 ... 好得意好靚喎  
邊處揾到嫁

ayclui 發表於 2007-12-4 22:36:49 |顯示全部樓層
原帖由 lolo 於 2007-12-4 22:33 發表

嘩 ... 好得意好靚喎  
邊處揾到嫁  

嘻嘻...你估吓...o向我最近買o野嘅地方搵o架, 正哩? 所以 monse 都流佢口水
fnv234 發表於 2007-12-4 22:37:06 |顯示全部樓層
嘩,咁都比你搵到,通常我有野想搵但係搵唔到就會放棄
ayclui 發表於 2007-12-4 22:40:54 |顯示全部樓層
原帖由 fnv234 於 2007-12-4 22:37 發表
嘩,咁都比你搵到,通常我有野想搵但係搵唔到就會放棄

哈哈, 我都幾有恆心o架 (淨係對鍾意嘅植物)
呢隻小朋友都搵咗2-3年(斷斷續續咁)
tata 發表於 2007-12-4 22:50:43 |顯示全部樓層
又幾cute喎
ayclui 發表於 2007-12-4 22:54:45 |顯示全部樓層
花友K, 你已經係二級花友嗱?! 勁呀!!
Fonica 發表於 2007-12-4 23:03:20 |顯示全部樓層
原帖由 ayclui 於 2007-12-4 22:54 發表

花友a,妳都勁呀,搵到心頭好
tata 發表於 2007-12-4 23:07:16 |顯示全部樓層
原帖由 ayclui 於 2007-12-4 22:54 發表

係喎, 幾時升級架, 唔知有無奬呢
蛀米虫 發表於 2007-12-5 11:26:01 |顯示全部樓層
好別緻por~  又可以水種
Monse 發表於 2007-12-5 11:31:37 |顯示全部樓層
原帖由 ayclui 於 2007-12-4 22:36 發表

嘻嘻...你估吓...o向我最近買o野嘅地方搵o架, 正哩? 所以 monse 都流佢口水

係呀!口水堅都濕左幾件呀 ,等你種靚D先比我啦,多謝晒啦。
12下一頁