係咪無bb苗啦?

作者: agnespoon 發表于 2009-2-19 00:00:53
1549 19
我想問下你地情人節果日有冇去過蘭姐度呀? 我果日見到佢好搞笑, 間鋪一半賣鮮花, 一半就賣成熟型既av, 真係識搵錢. 而bb苗已經冇有見到, 唔知佢依家係咪冇再入bb苗呢? 我記得好耐之前去過一次, 果時佢都係冇咩bb苗, 只係好多成熟型既av, 仲有d好貴但係已經開晒花既av, 會唔會以後都唔再返BB苗架?
雍正 發表於 2009-2-19 00:09:17 |顯示全部樓層
應該唔會,節日過後情況會改善
不過你要買苗就要小心d,因為經常有花友見到佢d苗中左蟎
回復

nwss54510 發表於 2009-2-19 08:55:16 |顯示全部樓層
不是吧@@" 我早前先係蘭姐到買了3盆bb苗..
見佢d成熟型av咁正常, 都冇咩點檢查過=口="
回復

mokice 發表於 2009-2-19 09:28:30 |顯示全部樓層
我想問下你地情人節果日有冇去過蘭姐度呀? 我果日見到佢好搞笑, 間鋪一半賣鮮花, 一半就賣成熟型既av, 真係識搵錢. 而bb苗已經冇有見到, 唔知佢依家係咪冇再入bb苗呢? 我記得好耐之前去過一次, 果時佢都係冇咩bb苗,  ...
agnespoon 發表於 2009-2-19 00:00

情人節果d 我有去蘭姐度
果日d "bb 苗" 同平時有d 唔同
大株d, 有d 仲會有花....
但係已經唔見平時賣開$10 果d ...

上個月我先係佢度買佐盆$10 BB 苗...我諗遲d 佢會入番gwa..

不過有花友係蘭姐度買佐盆中佐滿ge 咁大獲..
咁佢咪成間店ge 植物都..中哂咯...
回復

冇銀用 發表於 2009-2-19 09:35:06 |顯示全部樓層
我暫時唔會去蘭姐度買花花,上次貫左285(我見佢過年前減價),我返到屋企就立即同佢換盆消毒,點知...而家不停捲葉,我又唔見係爛根,都唔知係咪有菌?!
回復

ppcat 發表於 2009-2-19 11:10:19 |顯示全部樓層
我2月頭都去過蘭姐度, 見D花麻麻,所以都無買到
回復

nwss54510 發表於 2009-2-19 11:15:19 |顯示全部樓層
搞到有點不敢去蘭姐到買花tim
回復

flower 發表於 2009-2-19 12:09:57 |顯示全部樓層
我在情人節前一天, 到過蘭姐到買了2棵bb苗, 已換泥, 情況ok, 2月初都買了3棵bb苗, 情況不錯.  成熟型既av都幾貴又唔係好"令", 無買.
之前在bun bun 買的2棵苗, 換了泥, 差不多2個星期, 總覺得顏色偏深, 生長較慢, 買時真係要睇真d.
回復

Dalki's 發表於 2009-2-19 12:17:15 |顯示全部樓層
如果要去蘭姐到買, 我寧願遠d去發叔度嘞~因為之前我都問過發叔, 佢都話蘭姐d貨係同佢攞嘅. 但價錢就差好遠囉~
回復

nwss54510 發表於 2009-2-19 12:40:54 |顯示全部樓層
咁發叔到有冇曲買架??
回復

agnespoon 發表於 2009-2-19 16:44:44 |顯示全部樓層
2# 雍正

咁大件事
回復

agnespoon 發表於 2009-2-19 16:46:26 |顯示全部樓層
7# nwss54510

我都係呀, 哈哈!
回復

agnespoon 發表於 2009-2-19 16:47:55 |顯示全部樓層
9# Dalki's

我一向都去開發叔度買架, 不過去親都唔會買bb苗, 因為價錢平, 所以多數會買成熟型又開晒花既av, hehe!
回復

flower 發表於 2009-2-20 00:52:29 |顯示全部樓層
今日唸往去買hi-fresh, 忍唔往又行左去蘭姐到, 見到2大盆bb苗, 有好多花款, 不過一路對號碼一路對張花相, 都幾頭"很", 挍左粒幾鐘, 卒之買左 140, s638, c55 c94.

聽講發叔的av, 大小同價, 咁係咪即係, 成熟型又開花既av, 同bb苗av, 一樣價錢呢 ??? 如果真係, 遠d到要去發叔到.
回復

agnespoon 發表於 2009-2-21 00:06:36 |顯示全部樓層
今日唸往去買hi-fresh, 忍唔往又行左去蘭姐到, 見到2大盆bb苗, 有好多花款, 不過一路對號碼一路對張花相, 都幾頭"很", 挍左粒幾鐘, 卒之買左 140, s638, c55 c94.

聽講發叔的av, 大小同價, 咁係咪即係, 成熟型又開 ...
flower 發表於 2009-2-20 00:52

係呀, 你講得冇錯呀, 就係因為大小同價, 所以去到果度, 你冇人會買bb苗架, hehe!
回復

Claraslm 發表於 2009-2-26 13:55:38 |顯示全部樓層
所以去發叔度, 冇邊個可以唔買嘢行返出嚟add7icon
回復

breadtree 發表於 2009-2-26 16:29:53 |顯示全部樓層
有冇人可以話我知, 發叔果地址呀 ?thx
回復

keung 發表於 2009-2-26 18:11:17 |顯示全部樓層
去發處睇實個荷包
回復

雍正 發表於 2009-2-26 18:13:38 |顯示全部樓層
有冇人可以話我知, 發叔果地址呀 ?thx
breadtree 發表於 2009-2-26 04:29 PM

精選主題集錄度睇啦
回復

breadtree 發表於 2009-2-27 17:21:45 |顯示全部樓層
睇到喇 ..... THX
回復