好書推介 《 天 然 成 果 》 Natural Harvest

作者: 四少 發表于 2009-1-3 00:07:22
4961 20
菜 譜 教 煮 精 液 生 蠔 激 情 男 女 無 懼 腥 臭 潮 跟
坊 間 盛 傳 男 子 吞 下 精 液 , 能 夠 以 形 補 形 , 強 身 健 體。 信 不 信 由 你 , 外 國 飲 食 愛 好 者 Paul Photenhauer 便 出 版 《 天 然 成 果 》 ( Natural Harvest ) 一 書 , 推 出 精 液 食 譜 , 反 應 熱 烈 , 有 網 友 更 說 和 女 友 一 起 分 享精 液 食 物 , 可 促 進 情 感 。

精 液 餐 成 最 潮 食 品

生 蠔 以 精 液 調 味 , 你 會 試 嗎 ?

精液 腥 臭 無 比 , 《 天 然 成 果 》 卻 推 崇 備 至 , 指 精 液 「 堪 比 佳 釀 和 芝 士 , 味 道 有 點 複 雜, 但 充 滿 激 情 」 , 最 難 得 是 精 液 是 免 費 的 , 只 要 家 有 男 兒 即 可 入 饌 。
《 天 然成 果 》 認 為 , 精 液 是 上 佳 調 味 料 , 並 推 出 精 液 生 蠔 、 精 液 金 鎗 魚 生 魚 片 、 精 液 米 奶。 《 天 然 成 果 》 售 25 美 元 ( 約 194 港 元 ) , 目 前 售 出 200 本 。 Paul   Photenhauer 也 在 網 誌 寫 下 炮 製 精 液 米 奶 的 食 譜 , 35,000 人 點 擊 。 精 液 餐 , 可 能成 為 最 潮 食 品 。

精 液 食 譜 《 天 然 成 果 》 封 面
無比仔 發表於 2009-1-3 03:33:19 |顯示全部樓層
接受唔到囉, 點食呀...
回復

avery 發表於 2009-1-3 04:16:45 |顯示全部樓層
撞鬼囉 ... 咪即係揸牛奶俾番隻牛飲 ~~~
回復

semi-alba 發表於 2009-1-3 05:11:18 |顯示全部樓層

umm我好懷疑個男人射咗咁多精液出嚟重有無心情激情
同埋男人到底要射幾多次先做到一碗麥皮as據聞男人一世都係得2公升
回復

Exodus 發表於 2009-1-3 07:26:57 |顯示全部樓層
www.cookingwithcum.com

好好玩咩?
係咪要企定三個男人係個廚師隔離隨時準備on ready??
回復

cross 發表於 2009-1-3 09:10:26 |顯示全部樓層
撞鬼囉 ... 咪即係揸牛奶俾番隻牛飲 ~~~
avery 發表於 2009-1-3 04:16

錯係食牛jj- -
回復

gilbert 發表於 2009-1-4 17:55:04 |顯示全部樓層
撞鬼囉 ...  
接受唔到law.........
回復

jellyfishy 發表於 2009-1-5 01:17:11 |顯示全部樓層
又想作嘔
回復

cross 發表於 2009-1-5 09:27:56 |顯示全部樓層
雖然怪怪地但係有少少興趣想知佢本書點寫法
回復

oneonewe 發表於 2009-1-5 12:50:26 |顯示全部樓層
仲要係唔知邊個男人
超想嘔
回復

sammy 發表於 2009-1-5 21:31:55 |顯示全部樓層
如果情人口裏出珍饈, 然則屎尿都可以
回復

candyafr 發表於 2009-1-5 21:34:01 |顯示全部樓層
好核突........想嘔
回復

Tony 發表於 2009-1-5 21:39:10 |顯示全部樓層
好難接受~
回復

四少 發表於 2009-1-7 19:43:36 |顯示全部樓層
如果係 d 大紅大紫名人, 可能好多人幫襯 ...
回復

八王爺 發表於 2009-1-12 12:05:11 |顯示全部樓層
好污糟,而且帶菌。
回復

KATY 發表於 2009-1-12 14:15:23 |顯示全部樓層
痰, 鼻涕同呢d"極品"都差吾多質地,
好難想像會好味囉 !
回復

cross 發表於 2009-1-12 15:54:07 |顯示全部樓層
痰, 鼻涕同呢d"極品"都差吾多質地,
好難想像會好味囉 !
KATY 發表於 2009-1-12 14:15
有 網 友 更 說 和 女 友 一 起 分 享精 液 食 物 , 可 促 進 情 感 。

um..如果就住呢句我可以理解o既
你同人鍚鍚果陣口水都照落嫁啦
唔通口水又好味咩
係氣氛問感性的表現
不過加落食物就
回復

tongtony 發表於 2009-1-16 20:57:28 |顯示全部樓層
雖然世界上無奇不有,閣下發貼,可有想一想他人的反應和感受.
回復

cross 發表於 2009-1-17 00:05:22 |顯示全部樓層
雖然世界上無奇不有,閣下發貼,可有想一想他人的反應和感受.
tongtony 發表於 2009-1-16 20:57

這反應也...
始終只是分享少量圖片跟內要撮要
我個人覺得沒太大問題
不喜歡就不要上網查找相關資料就是了
回復

Exodus 發表於 2009-1-17 12:49:08 |顯示全部樓層
唔好講到咁衰
有邊個唔係由果pat 咁污糟既痰黎
回復

12下一頁