返回列表 發新帖

感激 Sonia 分享中苗

作者: GOODluck20x 發表于 2007-10-4 23:20:24
3583 31
神秘人 發表於 2007-10-5 14:10:11 |顯示全部樓層
原帖由 GOODluck20x 於 2007-10-5 10:03 發表

對呀~ 神秘人有養o羊寵物o架 ??

我主要玩Leopard now, 有一隻平背,蛇頸,仲有兩條九角龍(魚)
回復

GOODluck20x 發表於 2007-10-5 14:39:45 |顯示全部樓層
原帖由 神秘人 於 2007-10-5 14:10 發表

我主要玩Leopard now, 有一隻平背,蛇頸,仲有兩條九角龍(魚)

cc!! 原來又是花友又是爬友  歡迎你!!
我主養 tree mon , gecko 縮了 . 冇咁多時間打理
回復

神秘人 發表於 2007-10-5 15:05:39 |顯示全部樓層
原帖由 GOODluck20x 於 2007-10-5 14:39 發表

cc!! 原來又是花友又是爬友  歡迎你!!
我主養 tree mon , gecko 縮了 . 冇咁多時間打理

^^, 以後大家交流一下, 花我都係初玩,乜都唔識, 爬就玩左4年有多, 蠑螈,角蛙,石龍子(之前玩).
時間真係好重要, 好多野想玩, 但冇咁多時間
回復

GOODluck20x 發表於 2007-10-6 23:00:17 |顯示全部樓層
原帖由 神秘人 於 2007-10-5 15:05 發表

^^, 以後大家交流一下, 花我都係初玩,乜都唔識, 爬就玩左4年有多, 蠑螈,角蛙,石龍子(之前玩).
真係好重要, 好多野想玩, 但冇咁多時間

好o丫!! 多交流一下 !! 花我也是新丁一名 . 爬大家差不多 , 現在放棄了 陸,盒,水龜了 .. 有些要寄在朋友家天台暫養 .$$時間空間都好缺 . 植物空間需求大所以我鎖定目標向迷岩進發 !!

回復

ayclui 發表於 2007-10-6 23:03:21 |顯示全部樓層
所以我鎖定目標迷岩向進發 ---> 咁你d喜蔭, 貓貓呢?
回復

GOODluck20x 發表於 2007-10-6 23:10:19 |顯示全部樓層
原帖由 ayclui 於 2007-10-6 23:03 發表
所以我鎖定目標迷岩向進發 ---> 咁你d喜蔭, 貓貓呢?

花貓同喜蔭都繼續 keep , 計埋 Rob AV 個 order 貓貓都 over 10個品種 .
有師姐提及貓貓大o左有機轉 5-6'' 盆 , 為未來打算都係要停停先
回復

tata 發表於 2007-10-6 23:26:26 |顯示全部樓層
原帖由 GOODluck20x 於 2007-10-6 23:00 發表

好o丫!! 多交流一下 !! 花我也是新丁一名 . 爬大家差不多 , 現在放棄了 陸,盒,水龜了 .. 有些要寄在朋友家天台暫養 .$$時間空間都好缺 . 植物空間需求大所以我鎖定目標向迷岩進發 !! ...

我最缺係$$$$$$$$$$$$$$$$$$
回復

GOODluck20x 發表於 2007-10-6 23:30:12 |顯示全部樓層
原帖由 krista 於 2007-10-6 23:26 發表

我最缺係$$$$$$$$$$$$$$$$$$

妳有o既 !
回復

神秘人 發表於 2007-10-7 02:41:45 |顯示全部樓層
原帖由 GOODluck20x 於 2007-10-6 23:00 發表

好o丫!! 多交流一下 !! 花我也是新丁一名 . 爬大家差不多 , 現在放棄了 陸,盒,水龜了 .. 有些要寄在朋友家天台暫養 .$$時間空間都好缺 . 植物空間需求大所以我鎖定目標向迷岩進發 !! ...

hahhaa, 我都想試下迷岩
回復

soniamok 發表於 2007-10-10 20:54:22 |顯示全部樓層

GOODluck20x

隻貓依家生長成點呀 ?? 我果隻大得好快又好壯,不過莖部上粗下幼,應該要幫佢做做手術
回復

GOODluck20x 發表於 2007-10-11 17:38:14 |顯示全部樓層
Sonia ,

隻貓 ok o牙! 不過吾係好夠粗 . 我都打算做手術 !   1 開 2 後會貼上黎交工課! heeheeeee
吾g o係o米溫度涼o左 , o的貓好似快大o左 !  
回復

tata 發表於 2007-10-11 17:45:24 |顯示全部樓層
原帖由 GOODluck20x 於 2007-10-11 17:38 發表
Sonia ,

隻貓 ok o牙! 不過吾係好夠粗 . 我都打算做手術 !   1 開 2 後會貼上黎交工課! heeheeeee
吾g o係o米溫度涼o左 , o的貓好似快大o左 !  

我嗰支都好幼呀, 大俠~ 我啲都大得好快呀
回復