一個不愉快的分享經歷 + 花貓代領

作者: Workingbee 发表于 2008-12-13 00:51:50
29611 177
rosekarming 發表於 2008-12-13 23:31:58 |顯示全部樓層
咁佢唔係係電話留言信箱到好嬌嗲話 (你做嘜野搵人地唧,人地上緊堂呀,你遲啲再打過黎啦)
Workingbee 發表於 2008-12-14 00:07:11 |顯示全部樓層
原帖由 rosekarming 於 2008-12-13 23:31 發表
咁佢唔係係電話留言信箱到好嬌嗲話 (你做嘜野搵人地唧,人地上緊堂呀,你遲啲再打過黎啦)

我就聽唔到佢個電話留言,因為佢個電話都打唔通, 自動cut線
sammy 發表於 2008-12-14 00:22:40 |顯示全部樓層
嘥時間都唔係問題, 我有時都遲到, 問題係用心不良
人地好心先等你遷就你, 你就利用呢點玩人, 可能見到人頻頻撲撲, 覺得自己好重要才會開心吧
貝貝 發表於 2008-12-14 11:32:51 |顯示全部樓層
乜d人咁衰架!
maywong918 發表於 2008-12-14 16:13:55 |顯示全部樓層
我估到係邊個,我都中過招......................................
connie925 發表於 2008-12-14 17:08:13 |顯示全部樓層
有咁多受害人,呢個人都算係 >>>> 敗類
cotychan 發表於 2008-12-14 17:44:14 |顯示全部樓層
原帖由 maywong918 於 2008-12-14 16:13 發表
我估到係邊個,我都中過招......................................

又多一個 ,咁姐係所有都唔係偶然唔得閒.睇嚟佢係專登玩人喎!
o_yeah 發表於 2008-12-14 17:45:51 |顯示全部樓層
甘衰ge人都有..真係估唔到
klau 發表於 2008-12-14 17:47:27 |顯示全部樓層
其實你哋講緊的係唔係 SXX 呀, 之前同佢交收佢話果日要返工, 但你話果個係讀大學一年級的, 係唔係我估錯咗呢?
cotychan 發表於 2008-12-14 18:50:15 |顯示全部樓層
原帖由 klau 於 2008-12-14 17:47 發表
其實你哋講緊的係唔係 SXX 呀, 之前同佢交收佢話果日要返工, 但你話果個係讀大學一年級的, 係唔係我估錯咗呢?

我諗你估錯啦!去睇tongtony個Po啦!一睇就一定知.
sam 發表於 2008-12-14 19:05:11 |顯示全部樓層
原帖由 klau 於 2008-12-14 17:47 發表

使乜估啫.....睇番Workingbee 3.12.2008 果個分享post, 睇到就知啦!
chiman 發表於 2008-12-14 19:25:00 |顯示全部樓層
咩人都有....
豆豆 發表於 2008-12-14 19:33:46 |顯示全部樓層
原帖由 maywong918 於 14/12/2008 04:13 PM 發表

喔~~搞到我哋成袋花帶出旺角.......結果又帶返屋企......再揾個小花友另約代她交收那個人add9icon嗎add3icon

sammy 發表於 2008-12-14 20:01:21 |顯示全部樓層
佢今日係出售版發過言 (一個月前的認購今日先入數!), 就算睇唔到呢個帖咩PM都見到啦, 有冇解釋呀, workingbee?
貝貝 發表於 2008-12-14 20:16:04 |顯示全部樓層
仲/咩搞到 d “S”會員變晒疑犯唧,不如公開佢個名啦!
Workingbee 發表於 2008-12-14 20:19:23 |顯示全部樓層
原帖由 sammy 於 2008-12-14 20:01 發表
佢今日係出售版發過言 (一個月前的認購今日先入數!), 就算睇唔到呢個帖咩PM都見到啦, 有冇解釋呀, workingbee?

係喎....佢又真係一個月後才入數,
佢仲敢上來既,唔知佢知唔知我地講緊佢,佢仲有膽上來攪事
亞實 發表於 2008-12-14 20:23:21 |顯示全部樓層
我都係S 字頭,

唔係我R !!
Workingbee 發表於 2008-12-14 20:23:25 |顯示全部樓層
原帖由 貝貝 於 2008-12-14 20:16 發表
仲/咩搞到 d “S”會員變晒疑犯唧,不如公開佢個名啦!

未經版主批准,我唔想講佢個真名.....不過如果你想估下, 你可以試下將"甜尾"倒轉佢諗諗!!
Workingbee 發表於 2008-12-14 20:24:45 |顯示全部樓層
原帖由 豆豆 於 2008-12-14 19:33 發表

喔~~搞到我哋成袋花帶出旺角.......結果又帶返屋企......再揾個小花友另約代她交收那個人add9icon嗎add3icon

我兩次拿住袋花走來走去!!好彩近公司咋!!
貝貝 發表於 2008-12-14 20:41:58 |顯示全部樓層
原帖由 Workingbee 於 2008-12-14 20:23 發表

未經版主批准,我唔想講佢個真名.....不過如果你想估下, 你可以試下將"甜尾"倒轉佢諗諗!!

我SEARCH 0番你個分享POST,已知了!