積積媽的花花草草 ( 布袋蓮 )

作者: JicJicmom 發表于 2008-11-15 12:47:12
117337 2274
JicJicmom 發表於 2008-12-2 09:42:07 |顯示全部樓層

回復 60# cyhh 的帖子

你咁講又真係 ..... 以前住西貢 , 真係無呢舖癮 .....
但話時話 !!! 我黎左呢個版之後病情嚴重左喎 !!!!
回復

cyhh 發表於 2008-12-2 09:48:36 |顯示全部樓層
原帖由 JicJicmom 於 2008-12-2 09:42 發表
你咁講又真係 ..... 以前住西貢 , 真係無呢舖癮 .....

所以呢,要醫就要搬屋
一係跟我地北上吖,平唔少ga
回復

JicJicmom 發表於 2008-12-2 09:54:37 |顯示全部樓層

回復 62# cyhh 的帖子

死梗喇呢次 ----------------> 我老公的心底話 ~
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
等我攪好個回鄉咭先喇 ~~ 我成1X年無返大陸喇 ~
回復

蘑菇 發表於 2008-12-2 09:59:53 |顯示全部樓層
jicjicmom,住得近真係會出事架,我住得遠都周不時特登去行吓啦。met 唔甩架喇~ 53.gif
回復

cyhh 發表於 2008-12-2 10:27:10 |顯示全部樓層
原帖由 JicJicmom 於 2008-12-2 09:54 發表
死梗喇呢次 ----------------> 我老公的心底話 ~
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
等我攪好個回鄉咭先喇 ~~ 我成1X年無返大陸喇 ~

快d攪啦,我地27號上,即日來回,果度真係又平又多野睇,直情平到笑,花墟一半價錢都唔洗吖,瓦盆都係膠盆價…快d申請啦!
我本身都唔上大陸ga,依家每個月都同佢地上…
回復

JicJicmom 發表於 2008-12-2 11:11:09 |顯示全部樓層
瓦盆都係膠盆價 ---------> 唔好引我喇 .......
回復

花草之家 發表於 2008-12-2 11:20:42 |顯示全部樓層
原帖由 JicJicmom 於 2008-12-2 09:42 發表

積積媽,尼個版咁多病友;P  互相傳染,想病情唔嚴重都幾難。

回復

cyhh 發表於 2008-12-2 11:28:49 |顯示全部樓層
原帖由 JicJicmom 於 2008-12-2 11:11 發表
瓦盆都係膠盆價 ---------> 唔好引我喇 .......

真ga!!!我地個個都有買~
你睇呢度: #12
http://www.hkplants.com/viewthread.php?tid=21356
回復

花草之家 發表於 2008-12-2 11:47:52 |顯示全部樓層
原帖由 cyhh 於 2008-12-2 11:28 發表

真ga!!!我地個個都有買~
你睇呢度: #12
http://www.hkplants.com/viewthread.php?tid=21356

Candice,係咪想積積媽睇到心郁郁? 積積媽, 真係好吸引架
回復

ChrisTsui 發表於 2008-12-2 12:00:39 |顯示全部樓層
積媽對靚花o既抵抗力好低,去到深圳驚佢個銀包會出事喎~
回復

yuwaiman 發表於 2008-12-2 12:17:57 |顯示全部樓層
係啊, 深圳真係平好多架
回復

cyhh 發表於 2008-12-2 12:21:24 |顯示全部樓層
原帖由 ChrisTsui 於 2008-12-2 12:00 發表
積媽對靚花o既抵抗力好低,去到深圳驚佢個銀包會出事喎~

Chris,好耐冇見喇,你之前話去,今次有冇興趣?
積積媽,一齊吖…hehe^^
回復

ChrisTsui 發表於 2008-12-2 12:24:01 |顯示全部樓層
原帖由 cyhh 於 2008-12-2 12:21 發表

Chris,好耐冇見喇,你之前話去,今次有冇興趣?
積積媽,一齊吖…hehe^^

hi candice,
我呢排有嘢忙緊,要1月中後至忙完~
你地係咪個個月都開團呀?
如果2月有團,希望可以跟你地一齊去啦~
回復

cyhh 發表於 2008-12-2 12:53:06 |顯示全部樓層
原帖由 ChrisTsui 於 2008-12-2 12:24 發表

hi candice,
我呢排有嘢忙緊,要1月中後至忙完~
你地係咪個個月都開團呀?
如果2月有團,希望可以跟你地一齊去啦~

2 月未知住呀,唔知到時有冇人毒癮發
回復

JicJicmom 發表於 2008-12-2 12:57:09 |顯示全部樓層

回復 69# 花草之家 的帖子

呢D交叉感染 , 仲利害過 H乜N乜 ..... 我老公話呢度係疫埠 ~
回復

JicJicmom 發表於 2008-12-2 12:58:01 |顯示全部樓層

回復 70# ChrisTsui 的帖子

XDDDDDDDDDDDDDDDDD 上左深圳買到乾塘返唔到香港都似 !!!
回復

JicJicmom 發表於 2008-12-2 13:01:03 |顯示全部樓層

回復 72# cyhh 的帖子

你地有無人會拉實我先 ???
我毒發時有無人黎打番醒我先 ?
我買到乾哂塘  ,有無人會借 $$$ 我搭車先 ?
回復

cyhh 發表於 2008-12-2 13:16:54 |顯示全部樓層
原帖由 JicJicmom 於 2008-12-2 13:01 發表

冇ga, 個個都中毒咁深,唔叫你買多d都偷笑 但真係...巧...平...呀...
搭車?唔緊要, 依家有八達通, 點都番到屋企
27/12,去啦, d花花等緊你呀
依家去攞回鄉証, 仲趕得切~~~
好過喺香港買貴野吖,反正你係咪都買
回復

雲雲 發表於 2008-12-2 13:21:49 |顯示全部樓層
原帖由 JicJicmom 於 2008-12-2 13:01 發表

我諗你首先個電腦要壞o左先
回復

hk88688 發表於 2008-12-2 13:27:51 |顯示全部樓層

無嫁, 呢度啲團友, 自己都顧唔掂自己 , 如果要打嘅, 可能會變互毆喎
回復