中秋快到

作者: jolin 发表于 2007-9-20 23:17:44
3363 21
中秋節大家有無食大x的迷你冰皮月餅,如果有的話,請大家環保些將個月餅的膠兜留返來種AV呀,我見個size都幾啱洗
ann 發表於 2007-9-20 23:22:30 |顯示全部樓層
我用佢黎種種子, 真係好好用
tata 發表於 2007-9-20 23:24:12 |顯示全部樓層
咁要買多幾盒冰皮先得喇
ayclui 發表於 2007-9-20 23:29:16 |顯示全部樓層
我公司今年幾'大手筆'呀, 每人派一粒大x的迷你冰皮月餅過節 (幾驚食唔哂呀) ...
我應該收到好多膠兜啦...
jolin 發表於 2007-9-20 23:29:58 |顯示全部樓層
原帖由 krista 於 2007-9-20 23:24 發表
咁要買多幾盒冰皮先得喇

如果同事或朋友多咪唔洗買囖,等佢哋食完比你,你又可以唔洗驚肥,真係一舉兩得啦
lammanfung 發表於 2007-9-20 23:32:35 |顯示全部樓層
爽啊!人和植物一齊長肥,有福同享!
tata 發表於 2007-9-20 23:34:19 |顯示全部樓層
原帖由 ayclui 於 2007-9-20 23:29 發表
我公司今年幾'大手筆'呀, 每人派一粒大x的迷你冰皮月餅過節 (幾驚食唔哂呀) ...
我應該收到好多膠兜啦...

嘩, 有一粒咪好囉, 我哋要有客送嚟俾人過濾過先有一角食咋...........................
jolin 發表於 2007-9-20 23:35:24 |顯示全部樓層
原帖由 lammanfung 於 2007-9-20 23:32 發表
爽啊!人和植物一齊長肥,有福同享!

植物肥就好了,人就免了,已經夠肥了................
ayclui 發表於 2007-9-20 23:53:06 |顯示全部樓層
原帖由 krista 於 2007-9-20 23:34 發表

嘩, 有一粒咪好囉, 我哋要有客送嚟俾人過濾過先有一角食咋...........................

嘩, 真係低處未見低喎!!!我o地初初話得四份一粒咋, 後來先皇恩浩蕩有一粒食...最好笑我白痴老闆提議一粒月餅分三份...真係想兜巴 'comp' 死佢...
tata 發表於 2007-9-20 23:59:42 |顯示全部樓層
你叫佢留返嚟送飯啦~
ann 發表於 2007-9-21 00:08:12 |顯示全部樓層
其實....佢可能想你地唔食, 甘佢米可以食晒.
八王爺 發表於 2007-9-21 09:27:51 |顯示全部樓層
係呀,下面的膠盤仲有 窿 ... 一流
GOODluck20x 發表於 2007-9-21 10:59:57 |顯示全部樓層
ayclui

物輕情意重...妳 boss 用心良苦
GOODluck20x 發表於 2007-9-21 11:02:54 |顯示全部樓層
原帖由 krista 於 2007-9-20 23:59 發表
你叫佢留返嚟送飯啦~

去大聲講 boss 請食月餅 大家記住吾好食 lunch 留定肚食月餅呀!!
ayclui 發表於 2007-9-21 12:03:34 |顯示全部樓層
原帖由 GOODluck20x 於 2007-9-21 11:02 發表

去大聲講 boss 請食月餅 大家記住吾好食 lunch 留定肚食月餅呀!!

咁串 ?  我都費事食佢果粒月餅,  "嗟來之食"而矣...
tata 發表於 2007-9-21 12:18:51 |顯示全部樓層
原帖由 ayclui 於 2007-9-21 12:03 發表

咁串 ?  我都費事食佢果粒月餅,  "嗟來之食"而矣...

話時話你老闆話想分三份, 你問吓佢有無量角器, 點切呀?
ayclui 發表於 2007-9-21 12:36:10 |顯示全部樓層
原帖由 krista 於 2007-9-21 12:18 發表

話時話你老闆話想分三份, 你問吓佢有無量角器, 點切呀?

問大老闆借佢架 Benz 車頭粒星o黎 cut o羅, 最多cut 完抹番乾淨啫
tata 發表於 2007-9-21 12:51:39 |顯示全部樓層
嘩, 咁都俾你諗到, 有人工加呀, 哈哈
Miranda 發表於 2007-9-21 13:57:49 |顯示全部樓層
原帖由 krista 於 2007-9-20 23:34 發表

嘻嘻~~~我公司個culture係個客sent俾邊個,就歸邊個,所以自己每年都收到好多月餅券,然後再轉送俾親戚朋友..
ayclui 發表於 2007-9-21 14:34:02 |顯示全部樓層
原帖由 Miranda 於 2007-9-21 13:57 發表

嘻嘻~~~我公司個culture係個客sent俾邊個,就歸邊個,所以自己每年都收到好多月餅券,然後再轉送俾親戚朋友..

嘩...你唔怕老廉搵你飲coffee 咩?  我公司好清廉o架, 一張月餅券都要退返比人...
哎呀...離題tim...版主饒命!

12下一頁