多肉換綠植

作者: 菜妹 发表于 2018-9-15 01:11:18
3068 5

想增加植物品種,想換較耐陰室內植物枝條或耐寒戶外植物小苗,例如好似雞蛋花,沙漠玫瑰,球蘭,垂吊型多肉,有香味既月季花同有花紋或斑既植物。

*18/9 下午5點 截單 ,20/9  (6:15pm藍田地鐵恆生出口)

*地鐵九龍沿線面交,時間相就。

可以多樣換一樣,會以裸根出售。
供選擇植物如下:

冇相既有花叶野芝麻剪枝,碧玉連2.5吋盆,鏡面草小苗,紫色水竹草同白斑水竹草剪枝,多款長生草側芽,蘋果薄荷剪枝,迷迭香剪枝,蒲公英成株裸根。
藍石蓮,點紋十二卷同兩款無名多肉苗
綠法師,仙人掌,朧月,無名多肉
中華景天

草玉露

薄化妝無根枝條

另有以下可選:

常見野生藥用植物圖監,特大英文版工具書,iphone usb 線有兩份,全新煎pen。

個人比較博愛,小部分心願清單。

MC1204 發表於 2018-9-18 09:58:42 來自手機 |顯示全部樓層

菜妹, 我有寬葉不死鳥苗,你想要嗎?要,可以送比你。

唔使啦,多謝你。  發表於 2018-9-18 15:50
ssyiyiss 發表於 2018-9-18 13:56:58 |顯示全部樓層
碰碰草要唔要呀? 我有好多!可以比D你~

好呀,多謝先。  發表於 2018-9-18 15:50
icesea 發表於 2018-9-18 15:40:26 |顯示全部樓層
我有千佛手、銘月、千代田之松和艾倫!

只要艾倫,其他都有啦,多謝先。  發表於 2018-9-18 15:53
icesea 發表於 2018-9-19 13:25:06 |顯示全部樓層
仙人掌類你要嗎?
姬珊瑚(商家叫它搖錢樹)、銀手指、金毛掌、萬重山(仙人山)BB!

最近有筒葉花月(商家叫它吸財樹)葉插未有根!

多謝先,不過我有啦。  發表於 2018-9-19 22:00
ssyiyiss 發表於 2018-9-26 11:05:09 |顯示全部樓層
ssyiyiss 發表於 2018-9-18 13:56
碰碰草要唔要呀? 我有好多!可以比D你~

pm左你啦~