花墟即時情報

作者: 小雷子 发表于 2018-6-2 17:54:11
28289 546

星期六,又再去吸毒!終於遇到男神……馬生!佢話平時星期五送貨,今日來補少少貨!有緣相遇 ,真係好開心!即刻影返張靚仔相先!
YY!我幫你同馬生反應左啦,黃花好受歡迎,次次買唔到!馬生話下星期應該返货!你留意吓啦!
20180602_162934.jpg 20180602_162940.jpg 20180602_161338.jpg
ET0404 發表於 2018-6-2 19:01:55 |顯示全部樓層
小雷子好叻叻!多謝情報!
v_v217 發表於 2018-6-2 19:09:30 來自手機 |顯示全部樓層
雷大報導一出,下星期大把花友去搵黃花
ocarinayee 發表於 2018-6-2 19:18:25 |顯示全部樓層
今日我都去左花墟,多左好多未見過的AV苗﹗
Tongbbmuimui 發表於 2018-6-2 19:24:55 來自手機 |顯示全部樓層
錫哂小雷子
Tongbbmuimui 發表於 2018-6-2 19:30:12 來自手機 |顯示全部樓層
我今朝都出左去笛米(珠石),順便影左相

謝謝分享!  發表於 2018-6-2 21:19
Tongbbmuimui 發表於 2018-6-2 19:34:21 來自手機 |顯示全部樓層
我記得好耐以前都有d師兄姊會有個花墟情報加,小雷子我地又可以整喎,點睇呀
小雷子 發表於 2018-6-2 19:45:53 來自手機 |顯示全部樓層
Tongbbmuimui 發表於 2018-6-2 19:34
我記得好耐以前都有d師兄姊會有個花墟情報加,小雷子我地又可以整喎,點睇呀<span class="emoji emoji1f62c"></span> ...

有時間出開去睇花,我都可以嘅!
如果其他花友睇到有正嘢,都可以即時匯報!

Tongbbmuimui 發表於 2018-6-2 19:55:39 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2018-6-2 19:45
有時間出開去睇花,我都可以嘅!<span class="emoji emoji1f604"></span>
如果其他花友睇到有正嘢,都可以即時匯報!
小雷子 發表於 2018-6-2 20:00:24 來自手機 |顯示全部樓層
Tongbbmuimui 發表於 2018-6-2 19:55
好呀,我平均一個月出一次笛米,到時又響呢度post相丫

好呀!睇怕大家難逃出血啦!
YonnieKwan 發表於 2018-6-2 20:42:26 來自手機 |顯示全部樓層
明日我都要去花墟出血囉
rumer 發表於 2018-6-2 22:03:16 來自手機 |顯示全部樓層
睇到馬生同大家打招呼張相即刻笑左出黎~張相好珍貴啊~!小雷子係得嘅~!
Tongbbmuimui 發表於 2018-6-2 22:21:41 來自手機 |顯示全部樓層
rumer 發表於 2018-6-2 22:03
睇到馬生同大家打招呼張相即刻笑左出黎~張相好珍貴啊~!小雷子係得嘅~! ...

係羅,我上次見到馬生都只係叫佢俾心機種多d好花炸,邊有膽影相
小雷子 發表於 2018-6-2 22:44:37 來自手機 |顯示全部樓層
rumer 發表於 2018-6-2 22:03
睇到馬生同大家打招呼張相即刻笑左出黎~張相好珍貴啊~!小雷子係得嘅~! ...

我好大膽同馬生講,大家都好想參觀佢個花埸,有冇機會安排到!馬生話佢個花埸好鬼亂,有排 執,所以唔敢開放比大家!

Tongbbmuimui 發表於 2018-6-2 22:51:51 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2018-6-2 22:44
我好大膽同馬生講,大家都好想參觀佢個花埸,有冇機會安排到!馬生話佢個花埸好鬼亂,有排 執,所以唔敢 ...

嘩,你勁到話組團,我好想去呀!
小雷子 發表於 2018-6-2 22:52:14 來自手機 |顯示全部樓層
Tongbbmuimui 發表於 2018-6-2 22:21
係羅,我上次見到馬生都只係叫佢俾心機種多d好花炸,邊有膽影相 ...

我係馬生嘅粉絲,我見到佢真係超開心,我諗馬生都感受到!
小雷子 發表於 2018-6-2 22:53:21 來自手機 |顯示全部樓層
Tongbbmuimui 發表於 2018-6-2 22:51
嘩,你勁到話組團,我好想去呀!

最后都唔成功!
rumer 發表於 2018-6-2 23:05:38 來自手機 |顯示全部樓層
Tongbbmuimui 發表於 2018-6-2 22:21
係羅,我上次見到馬生都只係叫佢俾心機種多d好花炸,邊有膽影相 ...

我仲細膽~我淨係夠膽企佢側邊等佢擺好啲花花再揀咋~可能係我牛雞咁眼咁望住所以先同我地講幾句野~(不過想話馬生好斯文又好客氣~買好少花都會話多謝晒)
Tongbbmuimui 發表於 2018-6-2 23:06:33 來自手機 |顯示全部樓層
rumer 發表於 2018-6-2 23:05
我仲細膽~我淨係夠膽企佢側邊等佢擺好啲花花再揀咋~可能係我牛雞咁眼咁望住所以先同我地講幾句野~(不 ...

好過我一直以為佢係老賓職員
rumer 發表於 2018-6-2 23:09:47 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2018-6-2 22:44
我好大膽同馬生講,大家都好想參觀佢個花埸,有冇機會安排到!馬生話佢個花埸好鬼亂,有排 執,所以唔敢 ...

正啊~!我地一直都諗緊馬生係咩有自己個花場究竟種左幾多野~因為除了苦科植物他還會賣好多空氣草~其他特別的植物(我沒研究所以不知那些植物的正確名稱)但覺得好勁~他才是真正的大戶啊~