AV - Thunder Surprise 初花

作者: ocarinayee 發表于 2018-5-9 21:32:14
2319 12
上網聽人講話 Thunder Surprise係爆花型,很想要,終於有一日俾我遇到﹗
種左一年左右,第一次就咁爆,真係乖乖~~~
情人節那天開了第一朵花﹗3月中就變花球,到現在仲有幾粒花。

上年我分享了數盆她的兄弟姐妹(左),未知大家的花花現在如何呢?

Yoki 發表於 2018-5-9 21:59:58 來自手機 |顯示全部樓層
好靚
回復

caterpillar 發表於 2018-5-10 10:10:43 |顯示全部樓層
樓主落咩肥架
回復

ocarinayee 發表於 2018-5-10 14:01:07 |顯示全部樓層
謝謝﹗都係落花寶個D液肥,冇咩特別。
回復

Ison 發表於 2021-2-3 14:16:04 來自手機 |顯示全部樓層
ocarinayee 發表於 2018-5-10 14:01
謝謝﹗都係落花寶個D液肥,冇咩特別。

小弟不才種了你的Thunder 幾年才開花,經歷幾次生生死死,今天佢初花了,好滾動
回復

Ming36 發表於 2021-2-3 18:08:59 來自手機 |顯示全部樓層
Ison 發表於 2021-2-3 14:16
小弟不才種了你的Thunder 幾年才開花,經歷幾次生生死死,今天佢初花了,好滾動 ...

非常滾動
與AV搏鬥的這些年,深深感受到Ison師兄,為什麼會這麼滾動。
好快會爆花,終於得到 Thunder surprise 對你的致謝
回復

elaineng1118 發表於 2021-2-3 18:49:58 來自手機 |顯示全部樓層

好靚呀⋯⋯
回復

Ison 發表於 2021-2-4 14:37:24 來自手機 |顯示全部樓層
Ming36 發表於 2021-2-3 18:08
非常滾動<span class="emoji emoji1f62d"></span>
與AV搏鬥的這些年,深深感受到Ison師兄,為什麼會這麼滾動。
好快會爆花, ...

對啊這幾年和好多師兄師姐一起種AV, 我地係屬於沒有冷氣種的一群,大家一起研究失敗原因,雖然還不算太美,總算有花開,開心了,大家加油啊
回復

Ming36 發表於 2021-2-4 16:21:38 來自手機 |顯示全部樓層
Ison 發表於 2021-2-4 14:37
對啊這幾年和好多師兄師姐一起種AV, 我地係屬於沒有冷氣種的一群,大家一起研究失敗原因,雖然還不算太美 ...

我的有倖存已經很幸福,儘量比適合的環境,繼續慢慢摸索,希望來年可升班
回復

Ison 發表於 2021-2-10 14:57:44 來自手機 |顯示全部樓層
嘩好快爆一圈啦
回復

小雷子 發表於 2021-2-10 21:17:22 來自手機 |顯示全部樓層
Ison 發表於 2021-2-10 14:57
嘩好快爆一圈啦

這隻爆花好靚架,花期又長!我都超鐘意佢!
回復

Ison 發表於 2021-2-10 22:45:41 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2021-2-10 21:17
這隻爆花好靚架,花期又長!我都超鐘意佢!

對啊雷大, 估唔到還不停出花冧
回復