我是新手種AV, 看你們的評語是否在淘寶買AV ?什麼是平平和缸記?我舊時在嘉韻買但它已結業。其他地方很難找到特別版和有名的AV又很貴。可否給我些資料?謝謝
Purple17 發表於 2018-4-6 21:10
但係我試過淘寶月季,係集運公司扣左!!你係咪叫賣家唔係盒寫明係植物??或者你用緊咩集運? ...

我係寫裝飾品
IlikeAV 發表於 2018-4-15 11:07
我是新手種AV, 看你們的評語是否在淘寶買AV ?什麼是平平和缸記?我舊時在嘉韻買但它已結業。其他地方很難找 ...

歡迎新花友, 無人答你我試答你, 有花友的確係淘實淘AV葉, 去淘寶search 非洲紫羅蘭 或 紫羅蘭就大把的了, 缸記係一間賣缸瓦的店舖, 前年九月十月左右以五蚊一棵多肉植物來招生意, 希望以賣平肉來刺激花盆的銷路, 結果令花墟的肉價都大跌, 你唔係問肉肉, 所以唔講咁多了
講返名種AV, 花墟現時有少量供應, 如果想搵更多, 不妨去粉嶺發叔花場那裡
發表於 7 天前 來自手機 | 顯示全部樓層
powergun 發表於 2018-4-15 20:03
歡迎新花友, 無人答你我試答你, 有花友的確係淘實淘AV葉, 去淘寶search 非洲紫羅蘭 或 紫羅蘭就大把的了, ...

多謝,你回答。
發表於 6 天前 來自手機 | 顯示全部樓層
ai_amoeba 發表於 2018-4-3 19:34
3月28號係遼寧寄出, 然後再經集運寄香港
今日終於收到件la~~~

Pm link  please
發表於 6 天前 來自手機 | 顯示全部樓層
pm 淘寶邊間商店link, please
發表於 3 天前 | 顯示全部樓層
想知邊間淘寶, thanks!