這些是不是AV?

作者: shing001 发表于 2018-3-4 11:24:40
7683 182
ai_amoeba 發表於 2018-3-8 15:12:59 |顯示全部樓層

應該唔會lu~
反而花展會去
powergun 發表於 2018-3-8 17:20:11 |顯示全部樓層
ai_amoeba 發表於 2018-3-8 15:12
應該唔會lu~
反而花展會去

要十幾蚊入場+過海車費, 未見官先打八十了, 不如去花墟重好
jellyfishy 發表於 2018-3-9 09:19:47 |顯示全部樓層
powergun 發表於 2018-3-8 17:20
要十幾蚊入場+過海車費, 未見官先打八十了, 不如去花墟重好

x2

我都好幾年路過維園的花展, 但無行入去.
jellyfishy 發表於 2018-3-9 09:20:46 |顯示全部樓層
依家在香港多了好多苦苣苔和AV 交流出來, 都唔一定要去花展買了.
jellyfishy 發表於 2018-3-9 09:26:25 |顯示全部樓層
powergun 發表於 2018-3-8 11:16
唔吹你地又話無人理你啦, 一個瞬間轉移走左,以後都唔返黎點算,都係為大局著想,投其所好好d,依家咁鬼靜,但 ...

自從園藝版各種植區有人各自吹水後, 就無人去吹水區吹水了, 所以我都關左吹水帖. 唉~
powergun 發表於 2018-3-9 09:36:27 |顯示全部樓層
jellyfishy 發表於 2018-3-9 09:26
自從園藝版各種植區有人各自吹水後, 就無人去吹水區吹水了, 所以我都關左吹水帖. 唉~ ...

好事來的,每區都有一吹水區,由各區版主負責管理返,可增加流量之餘,更可令人歸邊, 增加歸屬感
ai_amoeba 發表於 2018-3-9 09:41:18 |顯示全部樓層
powergun 發表於 2018-3-8 17:20

我去影相ma
影完先再去買泥~
powergun 發表於 2018-3-9 09:41:34 |顯示全部樓層
jellyfishy 發表於 2018-3-9 09:20
依家在香港多了好多苦苣苔和AV 交流出來, 都唔一定要去花展買了.

就係多人係社交網站分享,交換及買賣, 我地咪少左人來囉, 但個邊人流多,d 帖子好快就沉底, 找尋也不易,做紀錄更難, 論壇係呢方面還有一定的好處及吸引力的
powergun 發表於 2018-3-9 09:42:17 |顯示全部樓層
ai_amoeba 發表於 2018-3-9 09:41
我去影相ma  
影完先再去買泥~

影完記得post上黎啦
ai_amoeba 發表於 2018-3-9 10:29:43 |顯示全部樓層
powergun 發表於 2018-3-9 09:42
影完記得post上黎啦

上年影左呢d

powergun 發表於 2018-3-9 10:39:51 |顯示全部樓層

今年都要post呀
ai_amoeba 發表於 2018-3-9 11:09:09 |顯示全部樓層

haha, 影到靚相先有得post出黎哦

好呀  發表於 2018-3-9 11:40
jellyfishy 發表於 2018-3-9 11:48:48 |顯示全部樓層
powergun 發表於 2018-3-9 09:36
好事來的,每區都有一吹水區,由各區版主負責管理返,可增加流量之餘,更可令人歸邊, 增加歸屬感 ...

但就有違當初建館的原則, 當初管理員唔想個個區山頭主意, 亦唔想吹水文夾雜種植資料亂七八糟, 所以才開吹水版. 本來有好幾年吹水版好多人來吹水, 後來有個別種植版無跟從大版原則, 就開始亂了. 我呢個吹水版版主好無奈.  惟有過來AV 版睇下有無AV 好吹.
jellyfishy 發表於 2018-3-9 11:50:51 |顯示全部樓層

好似呢D 唔係AV 的相, 理應放在閒時娛樂區的攝影版, 但依家大家都無左規範, 又無其他版主配合管理.... 我就成為閒人一個喇.

Oh... sorry... 放錯了...  發表於 2018-3-9 12:43
powergun 發表於 2018-3-9 11:58:54 |顯示全部樓層
jellyfishy 發表於 2018-3-9 11:48
但就有違當初建館的原則, 當初管理員唔想個個區山頭主意, 亦唔想吹水文夾雜種植資料亂七八糟, 所以才開吹 ...

人流多自然較亂較難管理的, 咁要取捨了, 硬性規定主題版不許吹水,就會令主題版如死水一樣無得流動,會令其變成刻版無生氣的,記得之前的多肉版,就係因版主容許吹水文化,該版成為當時的版皇, 長期執排行榜牛耳, 之後的有版主管理的版塊才跟風, 相繼的開設吹水帖, 初期的效果是不錯的
jellyfishy 發表於 2018-3-9 13:52:56 |顯示全部樓層
powergun 發表於 2018-3-9 11:58
人流多自然較亂較難管理的, 咁要取捨了, 硬性規定主題版不許吹水,就會令主題版如死水一樣無得流動,會令其 ...

咪就係時任多肉版主帶頭攪亂, 個別其他版主為搶番D 客, 又用吹水方式谷人流, 當時仲有不少園友私下找我投訴, 話有D 版亂到好多人唔想去.
jellyfishy 發表於 2018-3-9 13:55:14 |顯示全部樓層
好啦, 唔好講埋D咁既是非. 大家享受AV吧.
powergun 發表於 2018-3-9 14:13:12 |顯示全部樓層
jellyfishy 發表於 2018-3-9 13:52
咪就係時任多肉版主帶頭攪亂, 個別其他版主為搶番D 客, 又用吹水方式谷人流, 當時仲有不少園友私下找我投 ...

你可以撥亂反正的, 唔准post非主題以外的話題, 禁止吹水, 違止重罰

有傾過, 其他版主唔配合, 我獨力難支.  發表於 2018-3-13 09:36
ai_amoeba 發表於 2018-3-9 14:51:08 |顯示全部樓層
jellyfishy 發表於 2018-3-9 11:50
好似呢D 唔係AV 的相, 理應放在閒時娛樂區的攝影版, 但依家大家都無左規範, 又無其他版主配合管理.... 我 ...

即刻放番張岩既相出黎先
暫時家中得佢出左花, 其他仍在期盼中

hahaha ~ thx  發表於 2018-3-13 09:37
shing001 發表於 2018-3-10 01:28:48 來自手機 |顯示全部樓層
jellyfishy 發表於 2018-3-9 11:48
但就有違當初建館的原則, 當初管理員唔想個個區山頭主意, 亦唔想吹水文夾雜種植資料亂七八糟, 所以才開吹 ...

但有些版面真係好冷清
例如空鳳

呢個係個別版面多年結構和文化, 十多年來都係咁.  發表於 2018-3-13 09:37