迷岩Sinn. 'Country Prayer' 球莖 1份 (完+)

作者: tindayun828 发表于 2018-2-27 13:45:07
1166 4

***  先到先得  ***

迷岩Sinn. 'Country Prayer'  球莖2.5cm 1份,  (種子苗)

交收方法:  只限郵寄

登記者請于48小時內將 HKD10.00 [郵資連包裝費]
存入 香港聖公會福利協會「恩澤膳」短期食物援助服務計劃,
        恒生銀行:024-773-432034-668  (轉帳不用打024
)    上載收據於本帖後,PM地址予本人。

注意事項:
1.   送出与否本人有絕對決定權。
2.   收到 球莖 後,必須在帖中回覆確認。
3.   郵寄涉及風險,如有遺失及/或損壞本人恕不負責。
4.   本人絕不保證球莖發芽率。
5.  本人不知道種子球莖能培育出原來花色 (申請者考慮清楚才申請)。
6.  不接受上述要求者請勿申請。

1.Tongbbmuimui (27/2入数, 28/2寄出,  1/3收到)

評分

查看全部評分

Tongbbmuimui 發表於 2018-2-27 13:46:07 |顯示全部樓層
排,多謝
Tongbbmuimui 發表於 2018-2-27 19:41:56 來自手機 |顯示全部樓層
已入數,謝謝你

28/2 寄出  發表於 2018-2-28 12:40
thanks  發表於 2018-2-27 19:59
Tongbbmuimui 發表於 2018-3-1 12:04:29 |顯示全部樓層
已經收到球球啦,好健康呀,多謝樓主
tindayun828 發表於 2018-3-1 12:07:31 |顯示全部樓層
Tongbbmuimui 發表於 2018-3-1 12:04
已經收到球球啦,好健康呀,多謝樓主

嘩, 咁快, 俾心機養大佢. Happy Planting

知道,我會好珍惜佢架,我好鐘意呢個花呀因為,多謝你 ^^  發表於 2018-3-1 12:43