小雷子 發表於 2018-10-20 16:42
呢個唔係K花呀!只係素顏啫,你試下落返少少肥比佢,下朵就彩妝艷麗!<span class="emoji emoji1f601"></span> ...

另一棵sinn. Stone nate 開得更素顏,沒有了紫色花邊,又是另一種感覺。
某大教,岩類可兩節一剪去繁殖,當多一棵又好,當練習浸枝條也好。做做下都有幾盆了。
雙魚座 發表於 2018-10-31 22:03
另一棵sinn. Stone nate 開得更素顏,沒有了紫色花邊,又是另一種感覺。
某大教,岩類可兩節一剪去繁殖, ...

呢朵花擺左個sexy pose!令人充滿遐想!
 樓主| 發表於 7 天前 來自手機 | 顯示全部樓層
Ozark Red Lightning 真是無白養它,開了半年花,一朵接一朵,現在連側芽開花。

查看全部評分

發表於 7 天前 | 顯示全部樓層
雙魚座 發表於 2018-11-6 10:48
Ozark Red Lightning 真是無白養它,開了半年花,一朵接一朵,現在連側芽開花。 ...

我的整個夏天就是這樣子,真的白養了
Sinn. Ozark Red Lightning-2018-009.jpg
發表於 7 天前 來自手機 | 顯示全部樓層

魚魚!對唔住!唔知咩原因,你兩棵SRG,相繼軟晒!救唔到!