香港園藝館

加入園藝館
查看: 455|回復: 7

義賣~迷岩 (完)

全數捐贈https://www.spca.org.hk/ch/join- ... ne-donation-methods
滙豐銀行戶口 002-5-240326
義賣物品,附上實物相:A) Sinn. Pirate's Engaging Ring 有花冧$70
                   B) Sinn.Thumper 有花冧$70Lavendercandy
                   C) Sinn. Stone's Claudia 開花株$80
交收地點:坑口,油塘,藍田,觀塘,太子/港鐵站
注意本人6點後,不便交收
請花友入數後,上載收據,Pm約我交收

多謝根爺賞分

B) Sinn.Thumper

B) Sinn.Thumper

A) Sinn.Pirate's Engaging Ring

A) Sinn.Pirate's Engaging Ring

C)Sinn.Stone's Claudia

C)Sinn.Stone's Claudia

A) 開花相

A) 開花相

B) 開花相

B) 開花相

C) 開花相

C) 開花相

評分

查看全部評分

再來個 B

多謝支持 (^▽^)  發表於 2017-11-15 15:28
多謝支持 (^▽^)  發表於 2017-11-15 15:28
好靚,可惜我種嘅迷岩都開唔到花

支持紅豆包義賣
avrillavigne 發表於 2017-11-16 11:52
好靚,可惜我種嘅迷岩都開唔到花

支持紅豆包義賣

多謝支持,迷岩應該唔難開花,多啲留意Av版,好多花友都有經驗,可請教佢地
請問還有C嗎?謝謝

唔好意思,沒有了  發表於 2017-12-5 21:04