作者: Charmane 发表于 2017-11-9 11:52:25
2869 23
如題.
Weekend粉嶺站,時間再約.

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

評分

查看全部評分

ugoodar 發表於 2017-11-9 12:40:16 |顯示全部樓層

1. ugoodar (可以郵寄嗎?)
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
YonnieKwan 發表於 2017-11-9 12:50:18 來自手機 |顯示全部樓層
2.
3. Yonnie Kwan,thanks
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
kar_49 發表於 2017-11-9 13:12:31 |顯示全部樓層
2.
4. kar_49 , thanks
5.
6.
7.
8.
9.
10.
homayho 發表於 2017-11-9 13:14:16 來自手機 |顯示全部樓層
2.
4.homayho (也想郵寄)
5.
6.
7.
8.
9.
10.
kar_49 發表於 2017-11-9 13:16:39 |顯示全部樓層

2. kar_49 , thanks
4. homayho (也想郵寄)
5.
6.
7.
8.
9.
10.
andyman 發表於 2017-11-9 14:56:12 |顯示全部樓層

5.Andyman  (謝謝, 粉嶺取)
6.
7.
8.
9.
10.
ihoward 發表於 2017-11-9 15:13:17 |顯示全部樓層
6. ihoward (可以郵寄嗎?)
7.
8.
9.
10.
Chin 發表於 2017-11-9 16:10:02 |顯示全部樓層

7. chin ,(謝謝, 請問若Weekend可以十一時粉嶺取嗎?)
8.
9.
10.
warren0713 發表於 2017-11-9 18:24:56 |顯示全部樓層
7. chin ,(謝謝, 請問若Weekend可以十一時粉嶺取嗎?)
8. Warren0713 ( 11月11日,一點十五分OK?)
9.
10.
ahchoychoy 發表於 2017-11-9 22:51:38 |顯示全部樓層

8. Warren0713 ( 11月11日,一點十五分OK?)
9.ahchoychoy (可以郵寄嗎?)
10.
Charmane 發表於 2017-11-10 09:26:31 來自手機 |顯示全部樓層
暫定今星期日中午12:00粉嶺站, 大家可以嗎?

另, 不設郵寄, 如時間就到, 可以紅磡站交收, 請pm約

已PM  發表於 2017-11-11 11:32
Chin 發表於 2017-11-10 10:03:33 |顯示全部樓層

星期日0K,thanks.
又红磡站是甚麽時间?
ugoodar 發表於 2017-11-10 12:54:47 |顯示全部樓層
Charmane 發表於 2017-11-10 09:26

另, 不設郵寄, 如時間就到, 可以紅磡站交收, 請pm約 ...

如果紅磡站會咩時間方便?
ihoward 發表於 2017-11-10 15:17:44 |顯示全部樓層

另, 不設郵寄, 如時間就到, 可以紅磡站交收, 請pm約 ...

Sorry! 不設郵寄,我取消啦,Thanks!
warren0713 發表於 2017-11-11 00:59:11 來自手機 |顯示全部樓層

Ok 粉嶺站
Chin 發表於 2017-11-11 20:55:45 |顯示全部樓層
請問明天粉嶺站那兒等?
Charmane 發表於 2017-11-11 22:09:18 |顯示全部樓層
各位, 除ihoward取消排隊外, 我已經PM所有其他人約交收.
明天星期日12:00粉嶺站地面閘口等. 如11:30am仍未回覆的花友, 我將當作取消交收.
我PM中已留電話, 麻煩盡可能whatsapp覆我, 我會較快看到訊息. 謝謝!

已whatsapp  發表於 2017-11-12 09:34
Chin 發表於 2017-11-12 12:19:48 |顯示全部樓層
已取小苗及靚花,謝謝分享。
warren0713 發表於 2017-11-12 12:28:42 來自手機 |顯示全部樓層
已收了,多謝再次無私送贈
12下一頁