B17后宮之苦

作者: 小雷子 发表于 2017-8-9 15:00:19
40405 988

后宫係一個非常危險嘅地方,佳麗妃嬪三千,
個個爭妍鬥麗,明爭暗鬥!稍有不慎,就被打入冷宮! 睇下呢幾位妃嬪,能否得到皇上嘅歡心呢?
Sinn.Stone's Yulia
莫內花園
Sinn.Stone's nate
Amabilis
Sinn. Lisa
Teddibearr 發表於 2017-8-9 16:57:59 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子既AV佳麗應該唔止得咁少少
小雷子 發表於 2017-8-9 17:05:08 來自手機 |顯示全部樓層
呢D不是AV!係迷岩及花貓!我第一次種咋!希望可以開到花啦! 園藝館真係好毒㗎, 都係唔好上咁多嚟啦!
Homa1202 發表於 2017-8-9 17:08:38 |顯示全部樓層
系亞, 會不能自拔
Teddibearr 發表於 2017-8-9 17:15:26 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2017-8-9 17:05
呢D不是AV!係迷岩及花貓!我第一次種咋!希望可以開到花啦! 園藝館真係好毒㗎, 都係唔好上咁多嚟啦![em ...

謝謝指證證真係唔可以上太多!我宜家已經中毒太深 IMG_3454.JPG
tarepanda817 發表於 2017-8-9 18:02:25 來自手機 |顯示全部樓層
Teddibearr 發表於 2017-8-9 17:15
謝謝指證證<span class="emoji emoji1f607"></span>真係唔可以上太多!我宜家已經中毒太深

加埋哂有幾盆?
tarepanda817 發表於 2017-8-9 18:05:50 來自手機 |顯示全部樓層
Sinn. An's Bom Dia 都係我第一盆迷岩,由Charmane分享小苗回來,因為第一盆,真係好俾心機照顧佢!
小雷子 發表於 2017-8-9 18:13:41 來自手機 |顯示全部樓層
Teddibearr 發表於 2017-8-9 17:15
謝謝指證證<span class="emoji emoji1f607"></span>真係唔可以上太多!我宜家已經中毒太深

嘩!又增長幾快喎!唔錯!唔錯!買多個層架,仲可以再加!
小雷子 發表於 2017-8-9 18:22:17 來自手機 |顯示全部樓層
Homa1202 發表於 2017-8-9 17:08
系亞, 會不能自拔

我見你不停入花!好快變大户!
小雷子 發表於 2017-8-9 18:24:44 來自手機 |顯示全部樓層
tarepanda817 發表於 2017-8-9 18:05
Sinn. An's Bom Dia 都係我第一盆迷岩,由Charmane分享小苗回來,因為第一盆,真係好俾心機照顧佢! ...

好健康!種一盆又係用咁多時間,不如加多幾盆,抵啲!
B17 發表於 2017-8-9 18:29:40 |顯示全部樓層
全部都係被驅逐出宮,貶為庶民.......
tarepanda817 發表於 2017-8-9 18:32:06 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2017-8-9 18:24
好健康!種一盆又係用咁多時間,不如加多幾盆,抵啲!<span class="emoji emoji1f914"></span>

第2盆Sinn係B大子孫,剛出左"1"條根
小雷子 發表於 2017-8-9 18:38:02 來自手機 |顯示全部樓層
B17 發表於 2017-8-9 18:29
全部都係被驅逐出宮,貶為庶民.......

皇上! 唔好呀!畀條生路行下好喎? 話曬我哋……曾經都係你嘅……至愛呀!
小雷子 發表於 2017-8-9 18:40:32 來自手機 |顯示全部樓層
tarepanda817 發表於 2017-8-9 18:32

我係甩色公主!公主都生鬚,係咪好man呢? 20170809_183330-1701x3024.jpg
tarepanda817 發表於 2017-8-9 18:41:21 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2017-8-9 18:38
皇上! 唔好呀!畀條生路行下好喎? 話曬我哋……曾經都係你嘅……至愛呀!
...

B大後宮3千,好快又會搵過D''後生女''
tarepanda817 發表於 2017-8-9 18:42:50 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2017-8-9 18:40
我係甩色公主!公主都生鬚,係咪好man呢?

恭喜哂
B17 發表於 2017-8-9 18:48:46 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2017-8-9 18:40
我係甩色公主!公主都生鬚,係咪好man呢?

公主開枝散葉
小雷子 發表於 2017-8-9 18:53:50 來自手機 |顯示全部樓層
tarepanda817 發表於 2017-8-9 18:41
B大後宮3千,好快又會搵過D''後生女''

男人20-90歲,佢哋有相同特質,就係……唔後生唔揀!
小雷子 發表於 2017-8-9 18:58:55 來自手機 |顯示全部樓層
tarepanda817 發表於 2017-8-9 18:32

你有左B大大嘅子孫根,佢一定會錫晒你架!
tarepanda817 發表於 2017-8-9 19:01:34 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2017-8-9 18:58
你有左B大大嘅子孫根,佢一定會錫晒你架!

園藝館好多人有B大子孫,咁咪有排‍爭寵