小雷子 發表於 2018-2-6 16:07
温室成長小花太弱!陽光強D,又腳軟!
我覺得自己最幸福,有你地陪我一齊種!<span class="emoji emoji1f60a"></span> ...

最大功勞應該係B大至真最好當然係不停分,繼續分,人人有份就perfect啦!
tarepanda817 發表於 2018-2-6 16:19
最大功勞應該係B大至真最好當然係不停分,繼續分,人人有份就perfect啦! ...

贊成繼續分享,人人有份。最難得是郵寄包裝。
雙魚座 發表於 2018-2-6 18:11
贊成繼續分享,人人有份。<span class="emoji emoji1f44f"></span>最難得是郵寄包裝。<span class="emoji emoji1f44d"></span> ...

17大包裝,線條簡潔而充滿美感,內涵布局又見一智慧! 堪稱完美 ! 冇人能及!
小雷子 發表於 2018-2-6 18:49
17大包裝,線條簡潔而充滿美感,內涵布局又見一智慧! 堪稱完美 ! 冇人能及!<span class="emoji emoji1f60f"></span> ...

所以咪應該要儲起返用囉
有陽光,開多幾朵啦! 20180208_142248.jpg 20180208_141842.jpg
小雷子 發表於 2018-2-6 12:52
B大大!收功課啦!
omar第一朵花!超靚!有太陽的日子,小雷子充滿力量啦!<span class="emoji emoji1f601"></span> ...

我們的omar除了迷你和瀑布之分外,花朵有什麼分別呢?
雙魚座 發表於 2018-2-10 12:58
我們的omar除了迷你和瀑布之分外,花朵有什麼分別呢?

我想耍迷你版!我又冇晒位啦!
有人講過,識得開花就冇問題啦!