十字AV小苗換其他十字AV/粉紅喜蔭

作者: altako 發表于 2017-8-1 12:02:50
2234 9

現有以下 Polar Star 及 Rob's Miriwinni 小苗, 想換其他十字AV或粉紅喜蔭

Polar Star 小苗

Polar Star 小苗

polar star 開花照.jpg

Rob's Miriwinni 小苗

Rob's Miriwinni 小苗

Rob's Miriwinni 母株

Rob's Miriwinni 母株

只餘 Polar Star
fforflower 發表於 2017-8-1 17:38:42 來自手機 |顯示全部樓層
嘩 好靚呀 我手上有以下二款開花時有十字色,但我不確定品種名,唔知樓主有無興趣同我換。
回復

altako 發表於 2017-8-2 09:46:31 |顯示全部樓層
綠花有興趣呀, 但我的只是小苗 (側芽繁殖), 你OK嗎?
回復

Mia_H 發表於 2017-8-2 12:03:23 |顯示全部樓層
我有 Suncoast Far Horizon 十字小苗,想交換 Rob's Miriwinni 小苗。謝謝!
回復

Mia_H 發表於 2017-8-2 12:06:07 |顯示全部樓層
Suncoast Far Horizon 開花相
回復

fforflower 發表於 2017-8-2 14:41:13 來自手機 |顯示全部樓層
唔好意思呀樓主,D花太靚,我一見到就將我有的upload 無考慮過我用乜黎換,因為我自己都係得一盆,又無側芽,等我扒下文看看如何繁植,到我有小苗時希望你仲有興趣啦。
回復

fforflower 發表於 2017-8-2 14:58:10 來自手機 |顯示全部樓層
樓主我仲有一盆未開過花,叫pony ride , 我查了花相都係十字花(花相取自其他花友)這盆及我另外的粉紅花那盆可分拆側芽,唔知你有無興趣。
回復

altako 發表於 2017-8-2 16:00:12 |顯示全部樓層
Mia_H 發表於 2017-8-2 12:03
我有 Suncoast Far Horizon 十字小苗,想交換 Rob's Miriwinni 小苗。謝謝!

好呀, 請 pm 我約時間交收, 謝 !
回復

altako 發表於 2017-8-2 16:01:41 |顯示全部樓層
fforflower 發表於 2017-8-2 14:58
樓主我仲有一盆未開過花,叫pony ride , 我查了花相都係十字花(花相取自其他花友)這盆及我另外的粉紅花那 ...

唔好意思, Pony Ride 我有了
回復

Mia_H 發表於 2017-8-2 16:10:39 |顯示全部樓層
altako 發表於 2017-8-2 16:00
好呀, 請 pm 我約時間交收, 謝 !

已pm,謝謝!
回復