香港北區花鳥蟲魚展覧會2016

作者: maxwaggon 發表于 2016-12-15 11:24:48
1374 8

www.ndfbifshow.org

今年又來了!那些比賽有興趣參加嗎?
powergun 發表於 2016-12-15 16:36:11 |顯示全部樓層
上年聖誕節去發場, 回程時順便去買左幾棵10蚊肉肉, 今年應唔去了, 10蚊肉肉都唔買啦, 改買5蚊肉肉了

小妹還沒參與這個展覽, 除了肉肉, 還有其他盆栽賣 ?_?  發表於 2016-12-17 18:09
回復

Neverland0002 發表於 2016-12-17 15:04:08 |顯示全部樓層
powergun 發表於 2016-12-15 16:36
上年聖誕節去發場, 回程時順便去買左幾棵10蚊肉肉, 今年應唔去了, 10蚊肉肉都唔買啦, 改買5蚊肉肉了 ...

我都係上年去完,買咗幾棵肉肉後便開始“肉”罷不能
請問邊喥有5蚊肉肉買?
回復

powergun 發表於 2016-12-17 15:58:36 |顯示全部樓層
Neverland0002 發表於 2016-12-17 15:04
我都係上年去完,買咗幾棵肉肉後便開始“肉”罷不能
請問邊喥有5蚊肉肉買?  ...

花墟, 上環, 灣仔, 旺角都有架, 同一個集團的
回復

powergun 發表於 2016-12-17 18:12:56 |顯示全部樓層
viviwong
小妹還沒參與這個展覽, 除了肉肉, 還有其他盆栽賣 ?_?

應該有其他植物買的, 尤其是係蘭花

趙-> 趟  發表於 2016-12-17 18:29
嘩~ 不得了~ 行走一趙是必要的~ XD 謝謝根叔叔~  發表於 2016-12-17 18:28
回復

powergun 發表於 2016-12-17 18:34:57 |顯示全部樓層
vivi 小妹妹最好唔好用咁多點評啦, 我地回你又麻煩, 你又要成日check住有無人回覆的, 系統又無提示你有人回左你, 重有係點評打錯字改唔到, 而回覆可以改幾多次都得

謝謝根叔叔提點, (自知諗野奇特 ._.)有時唔想太張揚O者, 感覺到你頂我唔順啦.... ^^" 只得你有耐性耐心回應我無謂提問而已... 謝謝你~ : )  發表於 2016-12-17 18:52
回復

powergun 發表於 2016-12-17 18:58:10 |顯示全部樓層
viviwong
謝謝根叔叔提點, (自知諗野奇特 ._.)有時唔想太張揚O者, 感覺到你頂我唔順啦.... ^^" 只得你有耐性耐心回應我無謂提問而已... 謝謝你~ : )

我驚頂唔順你是呢個帖的樓主, 你猛用點評, 我又猛回覆你, 系統係會通知呢個帖既樓主的, 當佢下次登入時, 就發覺有大量回覆的提示, 但呢d 提示都同佢無關的
回復

viviwong 發表於 2016-12-17 19:15:49 |顯示全部樓層
powergun 發表於 2016-12-17 18:58
我驚頂唔順你是呢個帖的樓主, 你猛用點評, 我又猛回覆你, 系統係會通知呢個帖既樓主的, 當佢下次登入時,  ...

樓主大大求原諒小小初到貴境不熟點評與回覆,  這次我們對話算是圍繞主題講這個展覽吧,
其實最不濟的... (吹水到十萬八千里), 前晚也知道打擾了小紅楓樹大大, 在此說聲不好意思,
有什麼問題我都係PM 根叔叔你好啲啲... 小妹靜觀收口飄走... ._.
回復

powergun 發表於 2016-12-17 19:32:26 |顯示全部樓層
viviwong 發表於 2016-12-17 19:15
樓主大大求原諒小小初到貴境不熟點評與回覆,  這次我們對話算是圍繞主題講這個展覽吧,
其實最不濟的...  ...

哈哈, 要吹水去各大吹水帖
回復