返回列表 發新帖

結束 +"結果" 花貓 K. Venus 1 份 + pink panther 4 份

作者: Maychow 發表于 2016-11-26 01:43:15
3119 28
queeniells 發表於 2016-11-27 20:41:42 來自手機 |顯示全部樓層

pink pather 4 份
1.fun
2.嫲嫲,謝謝分享!
3. Wai Wai (Thanks)
4. smallfish (thank you)
5. takwai24 (thank you)
6. Queenie (Thanks)

k. venus  1 份
1.fun
2.嫲嫲,謝謝分享!
3.charles604498 thx!^^
4.sclee
5.Queeniz, thanks
6.芝士寶寶,謝謝!
7. smallfish (thank you)
8. Scar (Venus 太靚了, 忍唔住排隊, thanks for sharing)
9. takwai24 (thank you)
10. Gypsysze (thx~)
11. Queenie (Thanks)
回復

Maychow 發表於 2016-11-28 13:41:06 來自手機 |顯示全部樓層
得獎者名單如下 :   -pink pather 4 份 1. Fun 2. Wai wai 3. Smallfish 4. Takwai 24  -  k. venus  1 份 1. Scar  "寄比你果時可能無咁靚, 到時唔望失望呀"
回復

Scar 發表於 2016-11-28 15:46:29 |顯示全部樓層
Maychow 發表於 2016-11-28 13:41
得獎者名單如下 :   -pink pather 4 份 1. Fun 2. Wai wai 3. Smallfish 4. Takwai 24  -  k. venus  1 份 ...

謝謝你的分享啊~~~~
我會盡力種到佢靚
回復

Maychow 發表於 2016-11-28 16:27:40 來自手機 |顯示全部樓層
Scar 發表於 2016-11-28 15:46
謝謝你的分享啊~~~~
我會盡力種到佢靚

快D pm 地址比我,我 15 mins 之內去郵局
回復

fun 發表於 2016-11-29 12:03:03 來自手機 |顯示全部樓層
已收到分享物,謝謝樓主分享!
回復

WaiWai 發表於 2016-11-30 11:35:18 |顯示全部樓層
已收到了,謝謝分享!
回復

smallfish 發表於 2016-11-30 17:54:55 |顯示全部樓層
今天收到了,謝謝分享!
回復

Scar 發表於 2016-12-2 20:43:48 來自手機 |顯示全部樓層
今天收到了
謝謝你細心的包裝, 估唔到可以入到信箱而且無被壓扁, 勁!!!
小苗有點弱, 已經即刻入溫室, 我會努力帶大佢 、再次多謝你的分享
回復

Maychow 發表於 2016-12-3 15:50:24 來自手機 |顯示全部樓層
Scar 發表於 2016-12-2 20:43
今天收到了
謝謝你細心的包裝, 估唔到可以入到信箱而且無被壓扁, 勁!!!
小苗有點弱, 已經即刻 ...

咁我就可以放心啦
回復