想交換d手工皂

作者: hiatus 發表于 2016-11-23 16:23:55
1744 6

想交換d手工皂,適合BB洗衫用,洗手用

我比較懶,加咗谷睇咗理論暫時唔想開工,所以仍舊找打皂達人換返d用住先~~

可以用我有既任何植物,包括AV苗,迷岩,長筒,風雨蘭等等帖內出現過并現存既植物 ~~
對品種有嚴格要求既花友,可以盡情提出你既需要哦,我亦會儘我所能滿足
可留言或pm詳談
smalljo1124 發表於 2016-11-24 17:09:16 |顯示全部樓層
HIHI  我有牛奶蜜糖老祖母皂,成份3.6牛奶、蜜糖及100% EV橄欖油 (無加任何精油) 。正常係BB適用的,除非BB對牛奶或蜜糖過感。你需要我可以寄一塊給你

如果你有NESS BLUEBERRY PUFF 可以給我葉子嗎?
回復

hiatus 發表於 2016-11-24 17:31:25 |顯示全部樓層
smalljo1124 發表於 2016-11-24 17:09
HIHI  我有牛奶蜜糖老祖母皂,成份3.6牛奶、蜜糖及100% EV橄欖油 (無加任何精油) 。正常係BB適用的,除非BB ...

hi, smalljo,非常感謝你。洗衫應該唔大會有敏感問題,相信會啱用呀。感謝你細心提供配方。

你所講品種我依家無種,我見到熟識花友種緊,如你唔急,我可以問下佢,遲d再寄比你
我可以提供一盆類似花色既中苗,Uchu側芽,也有噴點,但初花十字走咗。唔知下轉好何。 依家係2寸盆種緊。

母株花照在此
2016-04-19 11.37.15.jpg

回復

powergun 發表於 2016-11-25 00:36:18 |顯示全部樓層
smalljo1124 發表於 2016-11-24 17:09
HIHI  我有牛奶蜜糖老祖母皂,成份3.6牛奶、蜜糖及100% EV橄欖油 (無加任何精油) 。正常係BB適用的,除非BB ...

呢種葉我有, 可比你, 如可以的話, 你幫左金魚大師先啦
回復

hiatus 發表於 2016-11-25 09:42:23 |顯示全部樓層
powergun 發表於 2016-11-25 00:36
呢種葉我有, 可比你, 如可以的話, 你幫左金魚大師先啦

萬分感激根大師出手相助

如果花友想要既話, 睇下花友想點交收^^
回復

powergun 發表於 2016-11-25 09:45:47 |顯示全部樓層
hiatus 發表於 2016-11-25 09:42
萬分感激根大師出手相助

如果花友想要既話, 睇下花友想點交收^^ ...

客氣了, 大家應互相幫助的

smalljo1124花友可PM我睇睇點交收修葉的
回復

smalljo1124 發表於 2016-11-25 10:12:59 |顯示全部樓層
hiatus   

HELLO ~ 你有無 NESS BLUEBERRY PUFF 我都會寄手工皂給你的~  因為之前我有拿過你的分享。現在可以幫到你,我都好開心~  
PM我地址,我星期一寄俾你。

powergun

你好~ 我唔會因為hiatus   無那款花不寄手工皂給她的~  請放心~  

其實我唔急住要~ 可以等你需要修葉時先給我~   但要記得留一份給我~  感謝

你得閒可pm我傾點交收  發表於 2016-11-25 11:35
哈哈pm傾^^  發表於 2016-11-25 11:06

評分

查看全部評分

回復