花墟短巡 (農業版) - 2016年8月21日

作者: Melb 发表于 2016-8-21 17:00:40
2031 8

花墟短巡 (農業版) - 2016年8月21日

20160821_114148.jpg 20160821_114201.jpg 20160821_114206.jpg 20160821_114211.jpg 20160821_114216.jpg 20160821_114224.jpg 20160821_114232.jpg 20160821_114244.jpg 20160821_114248.jpg 20160821_114253.jpg 20160821_114307.jpg 20160821_120548.jpg 20160821_120554.jpg 20160821_120607.jpg 20160821_120543.jpg

smallmay 發表於 2016-9-6 18:02:58 來自手機 |顯示全部樓層
請問全部都係在花墟同一間店買?有無店名?
Melb 發表於 2016-9-6 20:36:26 |顯示全部樓層
smallmay 發表於 2016-9-6 18:02
請問全部都係在花墟同一間店買?有無店名?

是兩間來的

一間係BUN BUN

一間係 三"木"記
unknownk 發表於 2016-9-6 22:23:47 |顯示全部樓層
咩種梨樹?南華李?!
香港種到梨樹?!
Melb 發表於 2016-9-6 22:24:41 |顯示全部樓層
unknownk 發表於 2016-9-6 22:23
咩種梨樹?南華李?!
香港種到梨樹?!

我都唔太清楚呀
tealeave 發表於 2016-9-15 21:13:24 |顯示全部樓層
支持一巡...
花墟垃圾房對面有間鋪頭都賣大盆嘅果樹.... 但無標價, 應該都好貴下...
Melb 發表於 2016-9-15 21:34:53 |顯示全部樓層
tealeave 發表於 2016-9-15 21:13
支持一巡...
花墟垃圾房對面有間鋪頭都賣大盆嘅果樹.... 但無標價, 應該都好貴下...
...

個間我好少影

因為太多人....同埋又唔知比點影好

多謝支持呀
tealeave 發表於 2016-9-16 18:57:50 |顯示全部樓層
Melb 發表於 2016-9-15 21:34
個間我好少影

因為太多人....同埋又唔知比點影好

三木間鋪頭, 企收銀位個女人態度好差...
好似唔休做咁.. 我唔會幫襯佢..
Melb 發表於 2016-9-17 20:23:08 |顯示全部樓層
tealeave 發表於 2016-9-16 18:57
三木間鋪頭, 企收銀位個女人態度好差...
好似唔休做咁.. 我唔會幫襯佢..
...

那個女人真係幾臭寸的