返回列表 發新帖

出售迷岩 (半義賣)~已貼捐款收據

作者: jo_jo 發表于 2016-7-6 21:04:45
3938 50
wongcc 發表於 2016-7-9 10:51:01 來自手機 |顯示全部樓層
Jojo樓主,好的,我交收的時候才交付現金給你!因這幾天沒空,我稍後才約實下星期交收時間好嗎,謝謝你!
回復

jo_jo 發表於 2016-7-9 11:38:35 |顯示全部樓層
wongcc 發表於 2016-7-9 10:51
Jojo樓主,好的,我交收的時候才交付現金給你!因這幾天沒空,我稍後才約實下星期交收時間好嗎,謝謝你! ...

5急,你得閒再約我交收啦
回復

Maychow 發表於 2016-7-10 21:25:07 |顯示全部樓層
S. Kautskyi 還有嗎?
回復

jo_jo 發表於 2016-7-10 22:35:11 |顯示全部樓層
Maychow 發表於 2016-7-10 21:25
S. Kautskyi 還有嗎?

sorry, no la
回復

jo_jo 發表於 2016-7-11 02:10:29 |顯示全部樓層
wongcc 發表於 2016-7-7 22:01
S. Purple Dartfish $80
S. AQ's Love Rain (2芽) $80

唔好意思,
S. Purple Dartfish 我執錯咗送咗比花友,要取消
回復

commenz 發表於 2016-7-12 13:37:46 |顯示全部樓層
想要S. Bridemaid no.134 (套筒) $120

另外, 請問仲有無S. Minnestoa Nice $80?
回復

jo_jo 發表於 2016-7-13 01:05:35 |顯示全部樓層
commenz 發表於 2016-7-12 13:37
想要S. Bridemaid no.134 (套筒) $120

另外, 請問仲有無S. Minnestoa Nice $80?

想要S. Bridemaid no.134 (套筒) $120 ~ thanks

另外, 請問仲有無S. Minnestoa Nice $80? sorry, 雖然仲有一隻,但冇球,5可以賣住呀
回復

jo_jo 發表於 2016-7-16 01:27:14 |顯示全部樓層
commenz 發表於 2016-7-12 13:37

麻煩 whatsapp 我交收,已 pm 你
回復

jo_jo 發表於 2016-7-27 01:36:53 |顯示全部樓層
由於 commenz 一直冇 pm 我交收,所以我取消今次 S. Bridemaid no.134 (套筒) $120 交易
回復

jo_jo 發表於 2016-7-27 21:24:02 |顯示全部樓層
total: $4060
/ 2 = $2030
回復

fun 發表於 2016-8-29 08:50:09 來自手機 |顯示全部樓層
我也想要請聯络我97398814
回復