花墟一巡(非洲紫羅蘭及苦苣苔科植物篇)-2016年5月11日

作者: Melb 发表于 2016-5-11 13:18:11
3127 49

花墟一巡(非洲紫羅蘭及苦苣苔科植物篇)-2016年5月11日 (1)

20000101_102448.jpg 20000101_102452.jpg 20000101_102555.jpg 20000101_102559.jpg 20000101_104633.jpg 20000101_111210.jpg 20000101_111945.jpg 20000101_111948.jpg 20000101_111953.jpg 20000101_112004.jpg
Melb 發表於 2016-5-11 13:18:16 |顯示全部樓層

花墟一巡(非洲紫羅蘭及苦苣苔科植物篇)-2016年5月11日 (2)

20000101_112010.jpg 20000101_112017.jpg 20000101_112021.jpg 20000101_112025.jpg 20000101_112029.jpg 20000101_112033.jpg 20000101_112039.jpg 20000101_112047.jpg 20000101_112050.jpg 20000101_112054.jpg
Melb 發表於 2016-5-11 13:18:21 |顯示全部樓層

花墟一巡(非洲紫羅蘭及苦苣苔科植物篇)-2016年5月11日 (3)

20000101_112058.jpg 20000101_112105.jpg 20000101_112110.jpg 20000101_112118.jpg 20000101_112124.jpg 20000101_112133.jpg 20000101_112136.jpg 20000101_112141.jpg 20000101_112144.jpg 20000101_112151.jpg
Melb 發表於 2016-5-11 13:18:26 |顯示全部樓層

花墟一巡(非洲紫羅蘭及苦苣苔科植物篇)-2016年5月11日 (4)

20000101_112153.jpg 20000101_112157.jpg 20000101_112202.jpg 20000101_112213.jpg 20000101_112217.jpg 20000101_112224.jpg 20000101_112240.jpg 20000101_112247.jpg 20000101_112252.jpg 20000101_112229.jpg
Melb 發表於 2016-5-11 13:18:31 |顯示全部樓層

花墟一巡(非洲紫羅蘭及苦苣苔科植物篇)-2016年5月11日 (5)

20000101_112304.jpg 20000101_112323.jpg 20000101_112421.jpg 20000101_112424.jpg 20000101_112553.jpg
tlyuen 發表於 2016-5-11 14:45:47 |顯示全部樓層
謝謝M大一巡!咁多靚野,睇唔到,睇唔到。
Melb 發表於 2016-5-11 14:49:03 |顯示全部樓層
tlyuen 發表於 2016-5-11 14:45
謝謝M大一巡!咁多靚野,睇唔到,睇唔到。

多謝支持

大大

好耐無見啦
紅豆包 發表於 2016-5-11 15:07:14 |顯示全部樓層
我最近都無行花墟....多謝分享一巡
Melb 發表於 2016-5-11 15:21:44 |顯示全部樓層
紅豆包 發表於 2016-5-11 15:07

多謝包包支持

我都好耐無去了
powergun 發表於 2016-5-11 16:02:48 |顯示全部樓層
紅豆包 發表於 2016-5-11 15:07

上次與你一別後, 我都再無接觸過花墟了
紅豆包 發表於 2016-5-11 16:26:11 |顯示全部樓層
powergun 發表於 2016-5-11 16:02
上次與你一別後, 我都再無接觸過花墟了

你驚行花墟,又忍唔住買?
powergun 發表於 2016-5-11 16:31:44 |顯示全部樓層
紅豆包 發表於 2016-5-11 16:26
你驚行花墟,又忍唔住買?

上次你走左後, 我又買左好多呀
ppg 發表於 2016-5-11 22:29:38 |顯示全部樓層
Melb 發表於 2016-5-11 13:18
花墟一巡(非洲紫羅蘭及苦苣苔科植物篇)-2016年5月11日 (2)

原來你今天一巡,我都係呢 早知約你拎啦!碧已經C左兩塊了
pekklewin 發表於 2016-5-11 22:32:56 |顯示全部樓層
你今天幾時一巡GA, 我都有去花墟
ppg 發表於 2016-5-11 22:40:41 |顯示全部樓層
pekklewin 發表於 2016-5-11 22:32
你今天幾時一巡GA, 我都有去花墟

你又有去,我都唔見你呀,我下午3、4點左右
pekklewin 發表於 2016-5-11 22:44:46 |顯示全部樓層
ppg 發表於 2016-5-11 22:40
你又有去,我都唔見你呀,我下午3、4點左右

我早你一點, 點幾鐘

我最早呀  發表於 2016-5-12 01:20
powergun 發表於 2016-5-11 23:12:29 |顯示全部樓層
pekklewin 發表於 2016-5-11 22:44
我早你一點, 點幾鐘

有收穫嗎?
pekklewin 發表於 2016-5-11 23:20:34 |顯示全部樓層

好多AV苗, 但忍住唔敢買, 因為已收到一些花友的分享
powergun 發表於 2016-5-11 23:33:25 |顯示全部樓層
pekklewin 發表於 2016-5-11 23:20
好多AV苗, 但忍住唔敢買, 因為已收到一些花友的分享

肉肉呢?
sheman_30 發表於 2016-5-11 23:33:41 |顯示全部樓層
我都係一個星期去一次辨買.來止渴jar.
123下一頁