花家花不停٩(•̤̀ᵕ•̤́๑)ᵎᵎᵎ

作者: 花の守護 发表于 2016-4-2 12:58:50
21332 550
小雷子 發表於 2018-1-6 20:54:40 來自手機 |顯示全部樓層
tarepanda817 發表於 2018-1-6 20:39
哈哈,應該要向花護排隊,B大分夠數,我哋無望了,而家排定隊插住旗先!<span class="emoji emoji1f601"></span> ...

跟花護好過跟我!我怕害左佢D花!
花の守護 發表於 2018-1-13 21:58:12 |顯示全部樓層
三百六十度
度度無死角
點轉都系甘多花

Ma’s Winter Moon
20171230_Mas Winter Moon.jpg
20171230_Mas Winter Moon (2).jpg
20171230_Mas Winter Moon (3).jpg
20171230_Mas Winter Moon (4).jpg
20171230_Mas Winter Moon (5).jpg
花の守護 發表於 2018-1-13 22:00:41 |顯示全部樓層
Tiyuan's Dawn

冬天花比其他時間開得更耐一些
20171227_Tianyuans Dawn.jpg
20171227_Tianyuans Dawn (2).jpg
20171227_Tianyuans Dawn (3).jpg
20171227_Tianyuans Dawn (4).jpg
20171230_Tianyuans Dawn.jpg

淨係塊葉都浸左5個月,我都覺得自己好有耐性^O^  發表於 2018-1-14 10:02
花の守護 發表於 2018-1-13 22:03:02 |顯示全部樓層
唔見左名牌嘅av

有冇大大可以幫我揾翻佢個名呢?
20171230_淺粉红色AV (2).jpg
花の守護 發表於 2018-1-13 22:06:57 |顯示全部樓層
Ma's Melody Girl

花墟買嘅23蚊小苗
終於養大啦

朵花好靚,少女葉比我種到好霸氣
系咪“女漢子”黎??

嫣紅色,有散點,同埋捆邊,好好睇
20171230_Mas Melody Girl.jpg
20171230_Mas Melody Girl (2).jpg
20180104_Mas Melody Girl.jpg
20180104_Mas Melody Girl (2).jpg
20180104_Mas Melody Girl (3).jpg
小雷子 發表於 2018-1-13 22:07:12 來自手機 |顯示全部樓層
花の守護 發表於 2018-1-13 22:03
唔見左名牌嘅av

有冇大大可以幫我揾翻佢個名呢?

全部種得好靚!

你一定收埋唔少靚av啦,哈哈,幾時up多d比我睇哈哈  發表於 2018-1-13 22:08
花の守護 發表於 2018-1-13 22:11:00 |顯示全部樓層

Sinn Tai Pink

又系病左重生嘅花仔
小花仔,好嬌滴滴

(花護都會種得d花唔靚咖,摸索多d就曉咖啦
20180104_Sinn Tai Pink.jpg
小雷子 發表於 2018-1-13 22:15:12 來自手機 |顯示全部樓層
花の守護 發表於 2018-1-13 22:11
Sinn Tai Pink

又系病左重生嘅花仔

呢朵好靚呀!
花の守護 發表於 2018-1-13 22:17:46 |顯示全部樓層

呢隻中我想像中難
應該好難爆花
不過一朵都已經好靚
小雷子 發表於 2018-1-13 22:21:07 來自手機 |顯示全部樓層
花の守護 發表於 2018-1-13 22:17
呢隻中我想像中難
應該好難爆花
不過一朵都已經好靚

爆花……指日可待!

過完年,等夏天睇下有冇好d。我會比心機咖,哈哈  發表於 2018-1-13 22:25
tarepanda817 發表於 2018-1-14 02:34:10 來自手機 |顯示全部樓層
花の守護 發表於 2018-1-13 22:17
呢隻中我想像中難
應該好難爆花
不過一朵都已經好靚

我也剛收養了Sinn Tai Pink回來,難在那裏?種定開花,你養左幾耐先有呢朵靚花?
tarepanda817 發表於 2018-1-14 02:36:54 來自手機 |顯示全部樓層
花の守護 發表於 2018-1-13 22:00
Tiyuan's Dawn

冬天花比其他時間開得更耐一些

Tiyuan's Dawn 好似很細盆,你用幾吋試飲杯種呢?我有一片修葉,浸左7749年仍只是出根中

係試食杯啊。種花需要耐性,等多陣啦(۶•̀ᴗ•́)۶  發表於 2018-1-14 09:29
花の守護 發表於 2018-1-14 09:27:52 |顯示全部樓層
tarepanda817 發表於 2018-1-14 02:34
我也剛收養了Sinn Tai Pink回來,難在那裏?種定開花,你養左幾耐先有呢朵靚花? ...

有一次無端端自己消球
可能我淋水多得滯
Sofie11 發表於 2018-1-14 10:58:35 來自手機 |顯示全部樓層
花の守護 發表於 2018-1-13 22:06
Ma's Melody Girl

花墟買嘅23蚊小苗

D葉種到好靚,之前響花場見到話唔賣

AV的確系好靚啊,不過大多數都大大盆,迷你居少數,哈哈。同埋怕熱,易惹蟲。撇除呢d AV真系好靚<3  發表於 2018-1-16 21:04
花の守護 發表於 2018-1-14 21:58:44 |顯示全部樓層
Sofie11 發表於 2018-1-14 10:58
D葉種到好靚,之前響花場見到話唔賣

哈哈多謝讚賞,AV我真係好少買,最怕中蟲,洗都好難徹底洗乾淨。
同埋AV ar掟,我千揀萬揀揀中咖
melody girl真係好似好耐都冇見,可能絕種左掛 哈哈

我鍾情av...尤其是迷你...葉同花都好多款  發表於 2018-1-16 12:56
tarepanda817 發表於 2018-1-15 07:27:40 來自手機 |顯示全部樓層
花護D花係咪所有都冇入温室每一盆都種都可以到D葉咁大塊

係啊,我嘅花仔冇溫室  發表於 2018-1-15 21:32
Sofie11 發表於 2018-1-16 22:35:27 來自手機 |顯示全部樓層
花の守護 發表於 2018-1-14 21:58
哈哈多謝讚賞,AV我真係好少買,最怕中蟲,洗都好難徹底洗乾淨。
同埋AV ar掟,我千揀萬揀揀中咖
melo ...

苦海無涯
花の守護 發表於 2018-4-12 22:21:25 |顯示全部樓層
花護真系好懶
一早做好嘅嘢遲遲都未up
宜家都變成陳年舊post嚕
冇時間 經營,慘慘

小雷子我終於up左,我前排翻舊相搵到
原來已經系一月份嘅事
木顏色唔靚,無可奈何又冇其他顏色筆
20171212_sinn Cindy.jpg
20180121_花護畫 (3).jpg
20180121_花護畫 (2).jpg
20180119_花護畫 (4).jpg
20180119_花護畫 (3).jpg
20180119_花護畫 (2).jpg
花の守護 發表於 2018-4-12 22:27:34 |顯示全部樓層
曾經頻死嘅 Sinn Super Orange
新年變到好紅
橙到發紅
最近都開花
變翻橙色
可能天氣凍會特別深色
20180124_sinn super orange (2).jpg
20180124_sinn super orange.jpg
20180123_sinn super orange (2).jpg
20180123_sinn super orange.jpg
20180120_sinn super orange (2).jpg
20180120_sinn super orange.jpg
20180116_sinn super orange (2).jpg
20180116_sinn super orange.jpg
花の守護 發表於 2018-4-12 22:29:19 |顯示全部樓層
Sinn Raogw
勤開花就是好孩子
20180120_sinn raogw.jpg
20180120_sinn raogw (2).jpg
20180120_sinn raogw (3).jpg