今日大豐收 ~ 喜蔭小苗

作者: ayclui 发表于 2007-9-8 22:40:17
9510 108
今日好開心呀, 花友G 同花友K (佢o地係邊個? 呼之欲出啦) 分享咗佢o地 d 喜蔭小苗比我, 非常, 十二萬分之多謝兩位嘅慷慨, 我會比心機種好佢o地, 再將佢o地發揚光大 (要多d花友心甘命抵, 笑住跌落苦海)

由花友G 送出, 好 cutie

由花友G 送出, 好 cutie

又係由花友G 送出, 好鬼靚

又係由花友G 送出, 好鬼靚

都係由花友G 送出, 正

都係由花友G 送出, 正
ayclui 發表於 2007-9-8 22:45:12 |顯示全部樓層
重有...

由花友K送贈, 好感動

由花友K送贈, 好感動

花友K巧手替我做了併盆, 好漂亮

花友K巧手替我做了併盆, 好漂亮

由花友K送贈, 最愛銀葉

由花友K送贈, 最愛銀葉
lolo 發表於 2007-9-8 22:49:02 |顯示全部樓層
原帖由 ayclui 於 2007-9-8 22:40 發表
今日好開心呀, 花友G 同花友K (佢o地係邊個? 呼之欲出啦) 分享咗佢o地 d 喜蔭小苗比我, 非常, 十二萬分之多謝兩位嘅慷慨, 我會比心機種好佢o地, 再將佢o地發揚光大 (要多d花友心甘命抵, 笑住跌落苦海) ...

仲以為你去花墟    ... 殺呀

咁亞花友K 送嗰d 呢
有得睇嗎

tata 發表於 2007-9-8 22:51:47 |顯示全部樓層
唔制呀.......................大咁多
lolo 發表於 2007-9-8 23:02:01 |顯示全部樓層
Krista,

唔怕啦   喜蔭大得咁快  
一陣你就嫌佢大棵過頭啦

ayclui 發表於 2007-9-8 23:05:09 |顯示全部樓層
原帖由 lolo 於 2007-9-8 22:49 發表

仲以為你去花墟    ... 殺呀

咁亞花友K 送嗰d 呢
有得睇嗎   

lolo 我有行花墟呀, 繽繽有d喜蔭 ~ 我記得有Lemon Tree, Blue Nile, 又有d 花貓同魚骨頭...不過無買
花友K 同花友G 果d 正好多啦
Fonica 發表於 2007-9-8 23:12:30 |顯示全部樓層
抗議呀,點解妳嗰d靚過我d好多
ayclui 發表於 2007-9-8 23:18:45 |顯示全部樓層
原帖由 krista 於 2007-9-8 22:51 發表
唔制呀.......................大咁多

Krista 唔好
錯覺, 我用咗微距攝影...
GOODluck20x 發表於 2007-9-8 23:21:31 |顯示全部樓層
ayclui ,

吾洗客气 .   下次有又留比妳la~  謝謝妳的苗苗!

krista ,

差不多乍, 我隊出露台快大dd 乍 .  
冰夠妳送比我株大呀~~ 返到屋企仲係完美無瑕 !! 多謝o西妳呀咁多野比我!!  

Fonica,

吾好嬲..下次大盆d  

忙緊整個 blog....  反應慢o左d  
ayclui 發表於 2007-9-8 23:21:39 |顯示全部樓層
原帖由 Fonica 於 2007-9-8 23:12 發表
抗議呀,點解妳嗰d靚過我d好多

Fonica, 哈哈, 係錯覺..唔好抗議啦
你果d宜家種成點呀?
ayclui 發表於 2007-9-8 23:23:32 |顯示全部樓層
GOODluck20x, 你整blog 呀, 好呀! 好想睇 加油!
soniamok 發表於 2007-9-8 23:28:02 |顯示全部樓層

GOODluck20x

個 blog 預計幾時開張呀?? 記得通知聲我去恭賀新居入伙喎
Fonica 發表於 2007-9-8 23:29:07 |顯示全部樓層
原帖由 ayclui 於 2007-9-8 23:21 發表

Fonica, 哈哈, 係錯覺..唔好抗議啦
你果d宜家種成點呀?

今日成日係屋企,發覺喜蔭係露台比太陽曬到,為有搬晒入廁所,貓貓就無問題,打算同Lyndon order
ayclui 發表於 2007-9-8 23:33:09 |顯示全部樓層
原帖由 Fonica 於 2007-9-8 23:29 發表

今日成日係屋企,發覺喜蔭係露台比太陽曬到,為有搬晒入廁所,貓貓就無問題,打算同Lyndon order

我本來想order喜蔭, 但因為不夠時間取消了, 只好訂Sinningia
lolo 發表於 2007-9-8 23:38:36 |顯示全部樓層
原帖由 GOODluck20x 於 2007-9-8 23:21 發表
忙緊整個 blog....  反應慢o左d  

哦   有 blog 睇   我又睇  
得唔得呀

GOODluck20x 發表於 2007-9-8 23:47:54 |顯示全部樓層
ayclui  , Sonia ,  lolo ,

o係e道個個老友鬼鬼... 一定有得睇 .   我再加速整埋聽日希望好d ( 空廖廖 .冇字都要有相play o下la)  
lolo 發表於 2007-9-8 23:53:08 |顯示全部樓層
原帖由 GOODluck20x 於 2007-9-8 23:47 發表

o係e道個個老友鬼鬼... 一定有得睇 .   我再加速整埋聽日希望好d ( 空廖廖 .冇字都要有相play o下la)  

你講我嗰個 blog 呀   真係冇字睇㗎喎   
ayclui 發表於 2007-9-8 23:55:01 |顯示全部樓層
原帖由 GOODluck20x 於 2007-9-8 23:47 發表

隻腳好核突...
soniamok 發表於 2007-9-8 23:56:11 |顯示全部樓層
原帖由 lolo 於 2007-9-8 23:53 發表

Yahoo blog 係咪冇得加 music background 啦
GOODluck20x 發表於 2007-9-8 23:58:36 |顯示全部樓層
原帖由 lolo 於 2007-9-8 23:53 發表

小師弟意思並非如此.....
妳咁多珍品睇相已暈倒la