今年最熱的一天嗎?~深圳花卉世界

作者: 菲愛花 发表于 2015-7-14 01:34:40
4141 11

菲愛花 發表於 2015-7-14 01:42:35 |顯示全部樓層
紅荔路花卉世界的農家菜好抵食,估下8個人幾多錢 pt2015_07_14_01_39_38.jpg

係咪一入去右手邊嗰間,門口放咗好多枱櫈嗰間呢?其實門口間士多D嘢仲貴過好多大型超市,因獨市  發表於 2015-7-15 09:53
係咪一入去右手邊嗰間,門口放咗好多枱櫈嗰間呢?其實門口間士多D嘢仲貴過好多大型超市,因獨市  發表於 2015-7-15 09:51
話得好抵即係唔止平而係超平,我估每碟唔超過五十HKD全部三佰之內HKD  發表於 2015-7-15 09:46
我估200左右  發表於 2015-7-14 08:09
dincat 發表於 2015-7-14 08:10:33 |顯示全部樓層
比啲戰利品黎睇睇
菲愛花 發表於 2015-7-14 16:34:27 |顯示全部樓層

企係到有遮擋地方都汗流浹背,走去大門附近酒樓避暑,食完飯嚟落大雨,忘了昨天是三伏天炙的第一天,只買咗細葉梔子花人仔60蚊及睡蓮55蚊,係講價平咗5蚊人仔(圖3),
洋蔥頭 發表於 2015-7-14 19:52:23 |顯示全部樓層
請問師姐, 記唔記得個水溶性漆幾錢?
Biliyip 發表於 2015-7-19 22:48:56 來自手機 |顯示全部樓層

這是菲愛花貴公司的新産品ma?
園藝館館友訂試用裝是否五折?

好喔園藝館館友訂幫你問下,五折你未曾做過生意,無法啦無錢交租等我揾下業主傾下計,隔離玻璃舖傾下計收下料  發表於 2015-8-9 02:01
好喔園藝館館友訂幫你問下,五折你未曾做過生意,無法啦無錢交租等我揾下業主傾下計,隔離玻璃舖傾下計收下料  發表於 2015-8-9 02:01
菲愛花 發表於 2015-8-9 00:29:00 |顯示全部樓層

多謝Biliyip幫了一把喔!今舖玩出火,自己害自己了,朋友話幾公開就幾公開,貼追數最佳還幫整埋。已經俾咗機會你,既然鐘意攪事,攪到係園藝館開acc.,喔......吾識字又吾識電腦找到槍手?等我公告天下,【旭日種苗李堂沃四圍借錢,借錢吾還】刀仔鋸大樹揾咗吾少啦!

Biliyip你想係到做宣傳喔!西瓜節及第2日大埔農墟早出聲吖,不如我幫你一把,我最喜歡手把手,Bili Yip(英文名真特別,Billy聽得多D喎,但係園藝館都找到相同)今夜終於忍無可忍登了尋人啟事。點解你D語氣甘似相中人,今夜等我幫手係到貼相宣傳效果一流!

www.facebook.com/pureheartgarden 此網都幫Bili Yip找這個人。版主可隨時刪除我不介意

李堂沃最鐘意找佐治銷珍珠岩,年年花展銷係園藝館訂購,開張名義叫園友入場取貨,點解園藝館可以俾佢銷售積存已久的珍珠岩?又找槍手銷椰土......

菲愛花 發表於 2015-8-9 01:52:27 |顯示全部樓層

Bili Yip 係農墟大庭廣眾係老農面前追還債,一定係心心不憤喔,係兩帖講野似十足旭日種苗李堂沃,喜惹事生非囉,你作風不改最終害死自己,今舖自掘墳墓。7月19日才回應找好耐揾我吖,吾駛我四圍找你這個壞帳債仔真好,夠胆蒲頭找死。歡迎你比機會幫你宣傳公告天下
菲愛花 發表於 2015-8-9 01:54:36 |顯示全部樓層
Biliyip 發表於 2015-7-19 22:48
這是菲愛花貴公司的新産品ma?
園藝館館友訂試用裝是否五折?

邊位會做五折介紹我識喎!係我的新產品拿拿臨SELL樓上園友解答問題啦,吾該你用腦諗清才揾搶手打,吾多識字吾緊要,你最興做印仔,教埋你給一個印,再影相後POST吖,慳錢米寫囉,係喎又忘了你吾識字。
菲愛花 發表於 2015-8-9 18:03:15 |顯示全部樓層
洋蔥頭 發表於 2015-7-14 19:52

無諗住買,所以只係影相,如果要可幫你問,親自打電話查問都得
菲愛花 發表於 2015-11-10 22:47:44 |顯示全部樓層
洋蔥頭 發表於 2015-7-14 19:52

幫你打咗電話去問2.5KG人民幣350,如要公司資料就要下星期一,我又帶朋友去遊花卉世界,再影相俾你睇清D
yolanda 發表於 2016-9-1 08:32:31 |顯示全部樓層
吓揾深圳花卉世界,睇到嚟個人好熟口熟面...佢無回應即係...真,真係四圍借錢吾還???