出售 --------- 包 " 瓜 , 果" 袋

作者: noel_tt 發表于 2015-5-19 12:09:56
1944 7

出售 包瓜袋

呎吋
10*15 ---- 50個 ---- HKD 40 (可包 無 花 果 , 百 香 果, 小 型 果 子)

12*16 ---- 50個 ----HKD 40(可包 無 花 果 , 百 香 果, 番茄, 小 型 果 子)

20*30----- 30個------HKD 45( 可包 短節瓜, 圓茄, 青瓜.......

17*40---- 30個-----HKD60 ( 可包長節瓜, 勝瓜, 青瓜, 長茄子.....

收入5%-15% 給園藝館

交收地點;荔枝角MTR 至太和火車站 或 郵 寄 ( 自 附 郵 費)

supermanman 發表於 2015-5-20 15:07:12 來自手機 |顯示全部樓層
我有興趣買最大尺寸那種,想買清楚尺寸是否以厘米做單位,及瓜代是否不織布?可再用嗎?

17* 40 或 30* 40  發表於 2015-5-20 15:31
是 紗 袋  發表於 2015-5-20 15:31
不是 不 織布, 可 以 再 用 , 是 CM 做單位  發表於 2015-5-20 15:29
回復

chanpyhilda 發表於 2015-5-26 11:53:20 |顯示全部樓層
剛剛收到了。多謝安排!唔該晒!
回復

Him-yo 發表於 2015-7-9 13:39:36 來自手機 |顯示全部樓層
想要12-16,&17-40各一包,可以郵寄嗎?
回復

glschung 發表於 2015-8-14 15:10:08 來自手機 |顯示全部樓層
想要12*16 & 20*30 各一包, 可在長沙灣地鉄站交收。急用。謝你
回復

noel_tt 發表於 2015-8-17 09:31:43 |顯示全部樓層
glschung 發表於 2015-8-14 15:10
想要12*16 & 20*30 各一包, 可在長沙灣地鉄站交收。急用。謝你

12* 16 ---- 有 貨

20*  30 * 己經 沒 有 貨

現還 有 19* 24 , --- 26個 --$ 38 元 --- OK 嗎??

回復

glschung 發表於 2015-8-24 11:40:15 來自手機 |顯示全部樓層
唔好意思哩幾日冇check 所以咁遲覆。我要2 pack 呀唔該。時間、地點?
回復

drlam_716 發表於 2015-8-24 14:54:10 |顯示全部樓層
請問包苦瓜邊個size適合?

17*40---- 30個-----HKD60  發表於 2015-8-24 16:53
回復