返回列表 發新帖

各位...集體訂購....美能安

關閉 [複製鏈接]
作者: yukikiwai 發表于 2008-8-16 14:43:16
6977 35
卓男媽 發表於 2008-8-18 10:14:00 |顯示全部樓層
原帖由 yukikiwai 於 2008-8-17 10:33 發表
咁係咪大家都有興趣買丫..?..係既就SEND..E-MAIL比我LA..
[email protected]留得你地個名同聯絡方法...
美能安係粒狀....HI-FRESH係粉狀...要開水...用...

除左粒狀同粉狀的分別, 它們的作用/功效是否一樣呢 ?
回復

比得大帝 發表於 2008-8-18 10:55:33 |顯示全部樓層
依家係向邊個訂購呀
回復

yukikiwai 發表於 2008-8-18 11:44:54 |顯示全部樓層
我...同花寶個邊訂...有興趣E-MIAL比我

回復

Grace 發表於 2008-8-20 20:50:16 |顯示全部樓層
yukikiwai
因此帖含有售賣 / 商業成份, 因此移到這版.

售賣版版規
有關規定

1. 任何會員在本版進行售賣物品,需要先進行登記個人資料,以作備份.請到: 登記頁面
   2. 沒有登記者,在本版售賣物品,一概刪除,不需事先通知
   3. 任何出售物品,只可在出售版出售,其它分版不可以有售賣的主題貼.
   4. 本網只接受個人有限度售賣;
   5. 本網不接受公司,團體和店舖在這版售賣,除了特別許可.
     .
     .
  13. 出售者必須將出售項目的總收入
                 A)5%或以上捐予香港園藝館作為運作經費和相關活動開支
                           (同時亦鼓勵自願性額外捐款給「香港園藝館非洲紫羅蘭及苦苣苔科植物
                               展覽基金」(請上載收據作實));或
                 B)全數(100%)捐予香港政府認可非牟利慈善團體/非牟利慈善機構(請上載收據作實)
註: 第13條規則由2008年8月8日登出,並於2008年8月11日生效

請於 24小時內登記, 否則此帖將於 24小時後刪除.
回復

農夫 發表於 2008-8-20 21:10:19 |顯示全部樓層
原帖由 kwanyeehui 於 2008-8-16 17:17 發表
我返工取不到, 最好由農夫姐姐買完, 再分裝賣比我地.
係太子地鐵站交收.

均哥你搵我呀! ?
回復

農夫 發表於 2008-8-20 21:12:36 |顯示全部樓層
原帖由 peeseela 於 2008-8-16 17:18 發表
Hi fresh 不等於 美能安(Million)

唔記得邊度睇過
話係一樣
只係美能安係細過hi-fresh 好多
係味呢?
回復

雍正 發表於 2008-8-21 00:29:36 |顯示全部樓層
原帖由 農夫 於 2008-8-20 21:12 發表

唔記得邊度睇過
話係一樣
只係美能安係細過hi-fresh 好多
係味呢?

係掉番轉呀!美能安A、美能安、hi-fresh、 葉鮮
回復

chris 發表於 2008-8-21 09:07:28 |顯示全部樓層
原帖由 Grace 於 2008-8-20 20:50 發表
yukikiwai

售賣版版規
有關規定

1. 任何會員在本版進行售賣物品,需要先進行登記個人資料,以作備份.請到: 登記頁面
   2. 沒有登記者,在本版售賣物品,一概刪除,不需事 ...

不過佢係團購, 唔係出售喎
回復

chris 發表於 2008-8-21 09:10:35 |顯示全部樓層
回復

農夫 發表於 2008-8-21 09:50:48 |顯示全部樓層
原帖由 雍正 於 2008-8-21 00:29 發表

係掉番轉呀!美能安A、美能安、hi-fresh、 葉鮮

唔該晒
回復

yukikiwai 發表於 2008-8-21 10:30:19 |顯示全部樓層
原帖由 Grace 於 2008-8-20 20:50 發表
yukikiwai

售賣版版規
有關規定

2. 沒有登記者,在本版售賣物品,一概刪除,不需事 ...

我都無錢落袋咁都叫...售賣嗎..?

咁咪變左我無啦啦要再比錢出黎...!!!!!!!
回復

prodorothyhkg 發表於 2008-8-21 10:42:04 |顯示全部樓層
會唔會放園藝工具篇作團購會好d呢add3icon add3icon
回復

george 發表於 2008-8-21 10:54:58 |顯示全部樓層
已將此帖重新移入園藝工具篇,
引起任何不便謹此致歉
回復

kwanyeehui 發表於 2008-8-21 11:05:15 |顯示全部樓層
原帖由 農夫 於 2008-8-20 21:10 發表

均哥你搵我呀! ?

農夫姐姐,
沒什麼事, 其實我用緊係Hi Fesh. 係以前入香港菲洲紫羅蘭協會向婁先生購買的.
他也是將Hi Fesh, 花盆, 珠石, 金泥分別包裝作零售.
電話先登記, 出席例會時交收.
在例會時也介紹過Million A, 不過沒有實物看. 現在明白了.
原本我都想買, 但工作關係不能去取貨, 所以不買了.
回復

農夫 發表於 2008-8-21 11:45:29 |顯示全部樓層
原帖由 kwanyeehui 於 2008-8-21 11:05 發表

農夫姐姐,
沒什麼事, 其實我用緊係Hi Fesh. 係以前入香港菲洲紫羅蘭協會向婁先生購買的.
他也是將Hi Fesh, 花盆, 珠石, 金泥分別包裝作零售.
電話先登記, 出席例會時交收.
在例會時也介紹過Million A, 不過沒有實 ...

有hi-fresh用都ok啦
回復

minmin 發表於 2008-8-21 12:39:35 |顯示全部樓層
yukikiwai :
我先關閉你的貼文,請你必須先作修改你的貼文,我會重新開啟!
有任何問題,請你pm或者電郵我

而所有會員有任何疑問,請pm我

所有團購應該:

團購活動,必須公開團購資料,包括來源,價錢.
而且需要列明截止時間和訂購時間.
另外必須直接報名及公報付款詳情!!
回復