返回列表 發新帖

曬燶了的 Sassy Sister

作者: bchai 發表于 2007-8-27 23:31:11
4890 31
kong 發表於 2007-9-16 17:33:04 |顯示全部樓層
夏天開的花好多時都怪模怪樣,等涼d再比佢開就冇事, 你隻sassy sister個色似朱古力咁, 晒親呀?
回復

bchai 發表於 2007-9-16 18:30:57 |顯示全部樓層
原帖由 kong 於 2007-9-16 17:33 發表
夏天開的花好多時都怪模怪樣,等涼d再比佢開就冇事, 你隻sassy sister個色似朱古力咁, 晒親呀?

係呀!一時大意
回復

noel 發表於 2007-9-17 12:13:52 |顯示全部樓層
原帖由 bchai 於 2007-9-16 18:30 發表

係呀!一時大意

.... 我果棵都係開呢個色   
回復

kong 發表於 2007-9-17 13:03:54 |顯示全部樓層
其實唔係曬親, , 開玩笑遮 我以前嗰隻都係咁嫁, 不過我較喜歡淺色d 嘅sassy sister, 最近問朋友要左葉仔,見佢隻係淺色嗰隻黎.
pic006 9342.jpg
回復

bchai 發表於 2007-9-17 21:58:51 |顯示全部樓層
但我的真是曬親 ,d 葉都一撻撻
回復

Grace 發表於 2007-9-17 22:06:47 |顯示全部樓層
你地唔好咁啦~
我盆 sassy sister 還是白雪雪, 一 d 粉紅/紅都未有....
但盆 irish flirt, 就見到葉柄轉紅, 花托都見紅呀....
佢地玩緊乾坤大轉移....
回復

bchai 發表於 2007-9-17 22:23:09 |顯示全部樓層
原帖由 Grace 於 2007-9-17 22:06 發表
你地唔好咁啦~
我盆 sassy sister 還是白雪雪, 一 d 粉紅/紅都未有....
但盆 irish flirt, 就見到葉柄轉紅, 花托都見紅呀....
佢地玩緊乾坤大轉移.... ...

唯有一齊努力啦!

回復

kong 發表於 2007-9-17 23:11:46 |顯示全部樓層
原帖由 Grace 於 2007-9-17 22:06 發表
你地唔好咁啦~
佢地玩緊乾坤大轉移.... ...

貼上黎睇下變成點呀!可能irish flirt變成 sassy sister喎!
回復

Grace 發表於 2007-9-18 22:03:19 |顯示全部樓層
2 盆  Irish Flirt 都變左紅啦~
Irish Flirt.01.JPG
Irish Flirt.02.JPG
回復

kong 發表於 2007-9-18 22:23:10 |顯示全部樓層
冇呀!d花咪好靚!你種得好好喎!我個隻幾個月都冇長過一片新葉,都似乾屍咁囉!
回復

Grace 發表於 2007-9-18 22:38:21 |顯示全部樓層
原帖由 kong 於 2007-9-18 10:23 PM 發表
冇呀!d花咪好靚!你種得好好喎!我個隻幾個月都冇長過一片新葉,都似乾屍咁囉!

未開果 d lum 呀, 花柄 & 花托都紅左架啦...
遲吓佢開左, 再 post 上黎啦~
回復

prodorothyhkg 發表於 2007-9-19 09:45:08 |顯示全部樓層
睇尼 le個夏天個個都整個容
回復