lolo你睇吓Sinn. Mark Twain佢哋幾好生養

作者: tata 发表于 2007-8-23 16:09:32
6468 75
GOODluck20x 發表於 2007-9-5 22:34:22 |顯示全部樓層
原帖由 soniamok 於 2007-9-5 22:24 發表

不過係邊樹開貼好呢?? 你有咩提議??

以下係小師弟睇法 , 吾o岩聽吾好打手板
理論上 分享版(送贈&交換) 好 , 不過可能有會員吾知o羊尼都會左o拎先講 .   
出o係談天說地板 又怪怪地
苦苣苔科好像適合d
Sonia  揸 fit la!!   我
Fonica 發表於 2007-9-5 22:46:02 |顯示全部樓層
原帖由 GOODluck20x 於 2007-9-5 22:34 發表

理論上 分享版(送贈&交換) 好 , 不過可能有會員吾知o羊尼都會左o拎先講 .   
苦苣苔科好像適合d
Sonia  ...

有無我份呀
soniamok 發表於 2007-9-5 22:53:26 |顯示全部樓層
原帖由 Fonica 於 2007-9-5 22:46 發表

有無我份呀http://www.gyps.tyc.edu.tw/gy500/rexweng/s_pic/Thumbs/tn_害羞扭扭.gif

Fonica 今次因為都是種子,而且數量好少呀(10粒都未必有),所以想先由種育高手先接,
待成功發芽再分享,另外暫時我手上的 Mark Twain 同魚骨仔都有花蕾了。
如有結種子也會分享,可能要你稍等一下啦
soniamok 發表於 2007-9-5 22:55:47 |顯示全部樓層
原帖由 GOODluck20x 於 2007-9-5 22:34 發表

苦苣苔科好像適合d
Sonia  ...

苦苣苔科版在哪裡丫
ayclui 發表於 2007-9-5 22:56:11 |顯示全部樓層
要點先做到一級花友呢?
tata 發表於 2007-9-5 22:58:39 |顯示全部樓層
原帖由 soniamok 於 2007-9-5 22:55 發表

苦苣苔科版在哪裡丫http://www.gyps.tyc.edu.tw/gy500/rexweng/s%5Fpic/Images/鬼點子.gif

遲啲開呀, 呵呵
Fonica 發表於 2007-9-5 23:01:08 |顯示全部樓層
原帖由 soniamok 於 2007-9-5 22:53 發表

Fonica 今次因為都是種子,而且數量好少呀(10粒都未必有),所以想先由種育高手先接,
待成功發芽再分享,另外暫時我手上的 Mark Twain 同魚骨仔都有花蕾了。
如有結種子也會分享,可能要你稍等一下啦 ...

哦...如果係種子我都唔敢要 lu, 因為可能環境關係,之前都唔成功,我都係等你地之成果好d
Fonica 發表於 2007-9-5 23:02:54 |顯示全部樓層
原帖由 ayclui 於 2007-9-5 22:56 發表
要點先做到一級花友呢?

要有30分...即係要回復600貼子
GOODluck20x 發表於 2007-9-5 23:04:28 |顯示全部樓層
原帖由 soniamok 於 2007-9-5 22:55 發表

苦苣苔科版在哪裡丫http://www.gyps.tyc.edu.tw/gy500/rexweng/s%5Fpic/Images/鬼點子.gif

打錯字比人笑
Fonica 發表於 2007-9-5 23:05:41 |顯示全部樓層
原帖由 krista 於 2007-9-5 22:58 發表

遲啲開呀, 呵呵

開左咪比GOODluck20x做板主囉
GOODluck20x 發表於 2007-9-5 23:05:56 |顯示全部樓層
原帖由 soniamok 於 2007-9-5 22:53 發表

Fonica 今次因為都是種子,而且數量好少呀(10粒都未必有),所以想先由種育高手先接
如有結種子也會分享,可能要你稍等一下啦 ...

咁...咁...我都係返入去
GOODluck20x 發表於 2007-9-5 23:07:58 |顯示全部樓層
原帖由 Fonica 於 2007-9-5 23:05 發表

開左咪比GOODluck20x做板主囉

Fonica,

妳之前對我好好架... 點解夾埋又玩我~~~~~
soniamok 發表於 2007-9-5 23:08:36 |顯示全部樓層
原帖由 GOODluck20x 於 2007-9-5 23:04 發表

打錯字比人笑

睇黎你唔係打錯字,係你『日有所想,夜有所思』就真 ~~ 呵呵
Fonica 發表於 2007-9-5 23:12:23 |顯示全部樓層
原帖由 GOODluck20x 於 2007-9-5 23:07 發表

Fonica,

妳之前對我好好架... 點解夾埋又玩我~~~~~

我無玩你呀,我認真嫁
ayclui 發表於 2007-9-5 23:14:14 |顯示全部樓層
原帖由 Fonica 於 2007-9-5 23:02 發表

要有30分...即係要回復600貼子

嘩 ~ ~ 600 貼子   要努力 d 啦
GOODluck20x 發表於 2007-9-5 23:14:37 |顯示全部樓層
原帖由 soniamok 於 2007-9-5 23:08 發表

睇黎你唔係打錯字,係你『日有所想,夜有所思』就真 ~~ 呵呵

邊夠蛋咁諗呀.....  
都係Fonica ....妳.妳...
ayclui 發表於 2007-9-5 23:15:40 |顯示全部樓層
GOODluck20x, 你d公仔愈o黎愈攞命 (太好笑啦)
GOODluck20x 發表於 2007-9-5 23:18:16 |顯示全部樓層
原帖由 Fonica 於 2007-9-5 23:12 發表

我無玩你呀http://www.gyps.tyc.edu.tw/gy500/rexweng/s_pic/Thumbs/tn_嘲笑.gif,我認真嫁

仲..仲話認真
好在e+少人online 乍... 比人笑死呀
GOODluck20x 發表於 2007-9-5 23:21:02 |顯示全部樓層
原帖由 ayclui 於 2007-9-5 23:15 發表
GOODluck20x, 你d公仔愈o黎愈攞命 (太好笑啦)

唉....600分....漫漫長路   

send 比你條 link 有o架!!
soniamok 發表於 2007-9-5 23:38:46 |顯示全部樓層
原帖由 GOODluck20x 於 2007-9-5 23:21 發表

唉....600分....漫漫長路   

send 比你條 link 有o架!!

GOODluck20x 你唔駛足 600分喎,你只需 580就 ok 啦