用尿片種花.....

作者: iceman97 发表于 2014-3-7 15:58:31
2226 9
用尿片種花ar.
hahaha............

https://www.youtube.com/watch?v=sXb8rJ8Rm3I
金剛 發表於 2014-3-7 16:18:39 |顯示全部樓層
用新尿片超唔環保;用舊尿片唔衛生
m36252 發表於 2014-3-7 21:30:42 |顯示全部樓層
哈哈哈~  good idea! 可種花, 但食用蔬菜可唔可行 ?! 會唔會有其他有害物釋放埋出嚟 ?
如果用新尿片, 會好高cost喎, 用舊尿片, 雖然有屎屎尿尿既味, 但又養份啵~
waiting 發表於 2014-3-7 23:53:39 |顯示全部樓層
金剛 發表於 2014-3-7 16:18
用新尿片超唔環保;用舊尿片唔衛生

用過期的尿片~
faylo 發表於 2014-3-8 07:34:16 |顯示全部樓層
吾建議用人類或貓狗屎尿做肥,—,有药物殘餘二,有傳染病或病毒
iceman97 發表於 2014-3-8 07:38:53 來自手機 |顯示全部樓層
應該係polymer,同吉吉島買嚟水種嘅珠珠差不多嘅嘢嚟,用有便便就唔開胃,用呀仔唔啱著,用唔曬果d,或試用裝試下都得
iceman97 發表於 2014-3-8 07:38:54 來自手機 |顯示全部樓層
應該係polymer,同吉吉島買嚟水種嘅珠珠差不多嘅嘢嚟,用有便便就唔開胃,用呀仔唔啱著,用唔曬果d,或試用裝試下都得
金剛 發表於 2014-3-8 16:18:39 |顯示全部樓層
如果有人跟佢用,呵呵,會唔會繼搶奶粉後,多咗個搶尿片潮,哈哈d人真係無解...
金剛 發表於 2014-3-8 16:21:43 |顯示全部樓層
faylo 發表於 2014-3-8 07:34
吾建議用人類或貓狗屎尿做肥,—,有药物殘餘二,有傳染病或病毒

咁雞屎,馬屎,牛骨粉你又點睇
iceman97 發表於 2014-3-9 12:29:39 |顯示全部樓層
放室外應該會安全d,唔驚臭,室內就用未用過安全d