上次從 Rob's 訂購的小苗近況!

作者: charles604498 发表于 2007-8-20 18:07:47
2384 11
上次從 Rob's共 訂了16棵小苗,共死了4棵小苗!
雖然穩定了但現在重好弱下!
george 睇下你想要既Spunky Trail死唔去,死剩一半總算穩定下來,有新葉生返出黎!比起拎返黎時一大球咁,現在差得遠!
charles604498 發表於 2007-8-20 18:14:28 |顯示全部樓層
小苗近況!
Cherries 'n Cream_縮小大小_縮小大小.JPG
Ma's Almost Autumn_縮小大小_縮小大小.JPG
charles604498 發表於 2007-8-20 18:16:10 |顯示全部樓層
小苗近況!.
Ma's Lily Pad_縮小大小_縮小大小.JPG
Ma's Prince Froggie_縮小大小_縮小大小.JPG
Ma's Watermelon_縮小大小_縮小大小.JPG
charles604498 發表於 2007-8-20 18:17:05 |顯示全部樓層
小苗近況!..
Ma's White Elephant_縮小大小_縮小大小.JPG
Ness' Dream Maker_縮小大小_縮小大小.JPG
charles604498 發表於 2007-8-20 18:18:03 |顯示全部樓層
小苗近況!...
Okie Easter Bunny_縮小大小_縮小大小.JPG
Rob's What Ever_縮小大小_縮小大小.JPG
charles604498 發表於 2007-8-20 18:19:13 |顯示全部樓層
小苗近況! ....
Warm Sunshine_縮小大小_縮小大小.JPG

george 睇下你想要既Spunky Trail死唔去

george 睇下你想要既Spunky Trail死唔去
noel 發表於 2007-8-20 19:46:25 |顯示全部樓層

回復 #6 charles604498 的帖子

情況好好,相信你落咗 "成担" 心機  
charles604498 發表於 2007-8-20 20:55:31 |顯示全部樓層
原帖由 noel 於 2007-8-20 19:46 發表
情況好好,相信你落咗 "成担" 心機  

我落咗 "成担" 心機都唔夠,最重要係佢地有求生意志!
bchai 發表於 2007-8-20 22:59:03 |顯示全部樓層
小苗:

努力加油呀!

Bchai
bchai 發表於 2007-8-20 23:02:08 |顯示全部樓層
你的 Prince Froggie 靚過我棵很多呀!我棵不長大及樣子..................................唉!
dumdum 發表於 2007-8-21 11:37:11 |顯示全部樓層
加油啊,等住睇花~~~
charles604498 發表於 2007-8-22 02:52:14 |顯示全部樓層
小苗:我會努力加油多謝你地!
bchai 唔洗灰心,你睇我盆Warm Sunshine 樣子都..................................