無花果會員資恪, 突被取消, 不能進入及帖子不翼而飛

關閉 [複製鏈接]
作者: cylau0910 發表于 2013-11-18 14:26:21
1616 10

本人是會員,入會已半年,  昨晚發言後, 今午便不能查看及進入, 及有帖子不翼而飛, 煩請版主查明原因, 早日恢復正常運作, 謝謝幫忙!
powergun 發表於 2013-11-18 16:23:55 |顯示全部樓層
無所謂啦, post去農業植物版, 一樣o者
回復

cylau0910 發表於 2013-11-18 18:21:42 |顯示全部樓層
powergun 發表於 2013-11-18 16:23

想知原因啫,都啱,農業版多D人比到多D意見添!多謝提點
回復

cylau0910 發表於 2013-11-18 18:22:31 |顯示全部樓層
powergun 發表於 2013-11-18 16:23

想知原因啫,都啱,農業版多D人比到多D意見添!多謝提點
回復

tt28 發表於 2013-11-18 21:51:36 |顯示全部樓層
無所謂啦,農業版都好多人種無花果,大家交流下,唔一定要入無花果會姐,入咗又唔會識飛,係咪好多嘢分享先.
回復

cylau0910 發表於 2013-11-18 22:22:06 |顯示全部樓層
tt28 發表於 2013-11-18 21:51
無所謂啦,農業版都好多人種無花果,大家交流下,唔一定要入無花果會姐,入咗又唔會識飛,係咪好多嘢分享先 ...

係零分享。
回復

ahfour99 發表於 2013-11-18 23:49:42 |顯示全部樓層

唔係架, 有分享過四季吉及BBQ爐及膠椅架, 而無花果就要交換, 我有次就抵呀, 我可以用廚餘水+豐收一號+綠營高換一棵中紫, 可惜我有部份肥料濕咗啦. 唔係就有中指
回復

cylau0910 發表於 2013-11-19 00:10:49 |顯示全部樓層
ahfour99 發表於 2013-11-18 23:49
唔係架, 有分享過四季吉及BBQ爐及膠椅架, 而無花果就要交換, 我有次就抵呀, 我可以用廚餘水+豐收一號+綠營 ...

你要,我比你,吾洗交換!無端端被取消,吾知犯咗乜罪,莫須有之罪,很難令人服。簡直無法無天,無規無矩,我又無犯規,只係話咗個人经历,及支持花友RX啫,咁!就要從此消失。權力大過梁振英!
回復

cylau0910 發表於 2013-11-19 14:08:15 |顯示全部樓層
吾明點解我出帖先,又吾回覆,死都有死因啦!都要驗屍確定,難道真係咁黑暗,黑箱作業,鍾 意取消就取消, 鍾意删除就删俆,其他版都會有規有矩,有例可遁,會警告,禁言,甚至永久禁言,吾明一個無花果專區,點解可以敢,無政府狀態,事件至今無同我交代,反而就回應別人的帖,跳過我的帖子? 做吾做會員好閒,但尊重就好重要,花友之間交流团購,種植心得,何罪之有????要清楚交代,要人心服囗服先得尊重,強權就難以服人,有錯我會認,但錯在邊呢?真是費解!
回復

lola 發表於 2013-11-19 15:35:25 |顯示全部樓層
cylau0910 發表於 2013-11-19 14:08
吾明點解我出帖先,又吾回覆,死都有死因啦!都要驗屍確定,難道真係咁黑暗,黑箱作業,鍾 意取消就取消,  ...

cylau 其實上次老師幫我訂購的紫色波爾多,我們見你insist 要兩棵,我讓了給你。

有時唔係好似你咁有錢,大哂,好多人背後為你做了事,沒有跟你大唱特唱。
請你不要再出貼中傷別人。

謝謝。
回復

george 發表於 2013-11-19 17:10:56 |顯示全部樓層
我不希望見到有罵戰出現,此事我會處理,如任何相關花友欲提供補充資料,
請於明日中午十二時前發短信給我,勿以任何形式在版面討論,否則定當嚴懲不貸。

佐治謹啟
回復